Ebben a pocsék időben mit lehet csinálni egy örökmozgó kisgyerekkel? Ez fog menni egész télen megkattanok!
Még csak pár napja van rossz idő,de már a lányom meg van húzatva! Reggeltől estig hisztizik.
Tegnap is egész nap szakadt az eső,így nem tudtunk kint lenni. A boltba elmentünk hogy annyit is legyen levegőn,de már elkezdte a visítást hogy menjünk játszótérre/sétáljunk. Ki megyünk mi ha eláll(esőkabát,gumicsizma),de nem tudja hol a "határ". Kb derékig vizes lett,mert az összes fél méteres pocsolyába beleugrik. Persze rászólok,de mintha a falnak mondanám!
Szóval nem lehet annyit kint lenni mint eddig! A lakásban meg már semmi nem köti le állandóan rajtam lóg és csak nyekereg.
Nem érdekli a mese,gyurma kirakó,építőkocka,rajzolás.semmi.....:(
Aludni nem akar napközben,este 11-kor alszik el,reggel meg már 7kor kukorékol,persze nappal meg csak hisztizik!:(
Tudom hogy nincs kifáradva,de mit csináljak vele ha semmi nem köti le???
Ismerős:)
Mi játszóházba vittük (csak keddenként, mert akkor 450 volt egy óra), és heti egyszer menőmanótornára.
Az én örökmozgómnak is kevés ez, így mi mentünk mindig csavarogni, ha nem szakadt az eső/hó, vagy nem volt különösen mocsok idő. Ma is mentünk, ma vonatozni, meg tömegközlekedni voltunk. Holnap játszóház, szerdától meg normalizálódik az időjárás, újra ki lehet járni.
Szia!
Nekünk szerencsénk van, mert van ingyenes játszóház hétköznaponként 9-12-ig. De tegnap ugye vasárnap volt, mindent elővettünk, én iszonyatosan lefáradtam. Volt hintázás, labdázás, rajzolás, könyv nézegetés, mese nézés, éneklés, építőkockázás, só-liszt gyurmázás és még sok más úgy érzem sikerült eléggé lefárasztani, őt is, de én estére teljesen kész voltam. Jah és még főztünk is együtt tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!