31 hetesen más is érzi ugy mintha örökmozgó lenne a babája, nekem szinte egész nap rúgdos?
Szia!
32.hetet töltöm be holnap, de még most is úgy érzem, hogy szinte soha nem alszik. Sőt 1 hete naponta 6-7 alkalommal csuklik is, amit szintén nagyon érzek. Gyakran keményedik a hasam is. Szóval egyre nehezebb, és a kevés pihenéstől egyre aggódósabb leszek.
Szia az enyém is állandóan mocorgott,főleg ha feküdtem,az akkori UH alig tudták megmérni :-)
Jó babavárst
Igen, teljesen normális. Az én picim is diszkózik a pocakban. És persze akkor, amikor pihennék, miatta:).
Szerintem inkább akkor figyelj, ha már nem rugkapál.
Az orvosom szerint ha a bébi már nem mozog olyan sokat, akkor beilleszkedett a születési pózba.
Beszélj hozzá, csicsigassd! Lehet, hogy egy kis nyugalomra lenne szükségetek.
Az enyém is sokat mozog, még éjjel is fent szokott lenni.
Tegnap is úgy mozgott a hasam este.
szintén 31 hetes
31 hetes vagyok, és az én fiókám is rengeteget mozog. Mi is jókat játszunk. Éjjel mozog a legtöbbet, ami miatt nem is sokat tudok aludni. :) Nappal inkább délkörül és késő délután. Valamikor neki is aludnia kell. :)
Én azt is érzem egyébként, hogy jól érzi magát. Szerintem arra is rá lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!