Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14-15 esetleg 16 hetesen...

14-15 esetleg 16 hetesen megéri elmenni 4D-s Ultrahangra? A neme látható lehet?

Figyelt kérdés
Karécsonyra szeretnék kedveskedni vele a páromnak.Mivel szegény külföldön van és még nemtudott velem uh ra jönni.
2011. nov. 16. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Érdemes. Mostanában érdemes, mert amikor már nagyobb a baba, alig látszik valami.

A neme is látható, ha mutatja a pici.

2011. nov. 16. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Most hány hetes vagy? Én a 14.hétben vagyok. És mikor érdeklődtem a 4d felől, többen azt mondták,hogy akkor már érdemes a 18.hétig várni és a 4d-vel együtt megcsináltatani a genetikai vizsgálatot. Mi dec.21.-én fogunk menni, és saját magunknak szánjuk karácsonyi ajándéknak:) Amugy több ismerösőmnek is meg tudták mondani a 16.héten is a nemét,de szerintem előbb ne menj. Nálunk a 12.hetin felmerült,hogy ugy néz ki,hogy kisfiú,de majd kiderül. Jó babavárást.
2011. nov. 16. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem 16-tól már nemet tudnak mondani ha jól fekszik. mi akkor voltunk és egyböl megmondta a doki. 20-ik hét fölött szerintem unalmas a 4d. akkor már csak részei látszanak a babának, szinte csak fekszik. az enyém 16 hetesen egy egész müsort lejátszott amin nagyon jót derültünk, a barátnöm 30-ik hetijén meg uncsiztunk, mert a lényeget láttuk aztán semmi nem történt.
2011. nov. 16. 14:09
 4/11 A kérdező kommentje:
12 hetes!Most voltam nyakiredőn.És felejthetetlen élmény volt ahogy mocorgott meg mutogatta a kis kezét.Csak a lábaközé nem lehetett belátni.
2011. nov. 16. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:

16 hetesen voltam, abszolút megéri! Nekünk meg is mutatta a férfiasságát ;)

Boldog babavárást! :)

2011. nov. 16. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 14 hetesen is voltam uh-n, sima 2D-n látta a doki hogy 90%kislány!

Tudta hogy fiút szeretnénk (már van egy lányunk)És mutatta nekünk, hogy ha kukacos lenne, akkor ott már látszódni kellene....De még nme biztos!

Persze nme vagyunk elkeseredve, csak jólett volna 1-1! :)

2011. nov. 16. 14:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Én direkt megkérdeztem emailben a 4dgenesist, azt válazolták, hogy 14-15. héten már meg tudják mondani a nemét, ha nem takargatja magát.

Mi 26-án megyünk, pont 14 hetesen. :)

2011. nov. 16. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
En most vagyok 12 hetes eppen ma megyek a 12.heti uh-ra. En is ugy tervezem, hogy 14-16 hetesen megyek 4d-re azt hallottam, hogy akkor a legnagyobb elmeny, bar a baba egy picit meg sovanyka :)
2011. nov. 16. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 4d uh on mar 12 hetesen mondtak, h fiu, nem hittem. Aztan 16 hetesen, sima uh on latszott, h valoban kisfiu. Ugyhogy igen, 16 hetesen siman latni a nemet. Es ha ugyes a szonografus, akkor meg is mondja 100 szazalera. Olyan nincs, h nem lehet latni, nekem anno elso terhessegnel egy nagyon progi szonografus dr no elmagyarazta, h addig kell ovatosan bokodni a pocakot, ameddig ugy fordul a baba, h megmutatja magat.
2011. nov. 16. 15:15
 10/11 xStefix ***** válasza:

Ha ilyen a szitu és van rá fedezet, akkor próváljátok ki, remélhetőleg szépen látszani fog a picúr. Mégha a neme nem is. :)

Én anno 21 hetesen voltam (egyébként még ennél is később javasolják, de akkor már csak egyes testrészei látszanak, mert túl nagy...) és nagyon megérte. Szépen látszott, hogy kislány és így még egészben is megcsodálhattuk, hogy mit művel. Most is ugyanígy szeretnénk menni, hogy legyen összehasonlítási alap.

2011. nov. 16. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!