Hova és mikor érdemes 4D-s ultrahangra menni Budapesten? Esetleg ezzel a fejlődési rendellenességek is kimutathatóak?
Én itt voltam, a 25. héten, mert ekkor már elég jól láthatóak voltak a baba vonásai: [link]
Nagyon rendesek, kedvesek voltak, és nagyon jó felvételeket készítettek. Én eü. pénztárra el tudtam számoltatni.
Ha fejlődési rendellenességeket is ki akarsz szűrni, akkor viszont érdemesebb hamarabb menni.
Szia!
Ajánlom neked a 4Dgenesist, a 2. kerületben vannak, és csak jót tudok róluk mondani! :) 26. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt. A babánk aludt, de addig ügyeskedett a szonográfus, amíg felébredt, és nagyon jó képek-videó sikeredett :) 1 órát vizsgált, és nagyon alapos volt, mindent lemért, megnézett, elmagyarázott :)És ha van babamamatudakozós kártyád 10% kedvezményt adnak! :) Nem mindegy, hogy 12000 vagy 10800 :)) Ilyen lett az egyik kép a bébinkről :)
Én itt voltam a 20.héten,kértem genetikai szűrést is.Nagyon meg voltam elégedve.És azt is megtudtam,hogy lánykánk lesz amit a sima uh-n nem tudott megmondani a dokim.
Én a 4D Genesist tudom neked nagyon ajánlani.
Első terhességemmel kétszer voltunk ott, most a másodikkal is már kétszer, és majd megyünk még egyszer.
Két nagyon kedves szonográfus hölgy dolgozik ott. Nem sajnálják az időt és a mosolyt a kismamától.
Pl az első babám nem akarta megmutatni magát, hogy fiú vagy lány, másfél órán át vizsgált a nő!
Most a másodiknál volt egy kis probléma az afp-vel, emiatt sos akartam menni 4D-re, egyből fogadtak rendelési időn kívül! Ráadásul ajándékba kaptam ekkor a fotókat is a babámról!
Ha rendes genetikai vizsgálatot akarsz, akkor menj el a 20.hétig 4D-re, de ha igazi jó babamozit akarsz dundi babácskával, akkor inkább a 25-28.héten menj.
Az első gyerkőccel két helyen is voltunk, az első nagy csalódás volt, pedig a fogadott dokim csinálta.
A második a 4dgenesis-ben volt, és nagyon-nagyon ajánlom! Kedvesek, szakszerűek. A gyerkőc gerincét, veséjét, szívét, agyát,... mindenét megnézték, sőt, még az én vesémet is! Rengeteg képet kaptunk cd-n, meg egy hosszú dvd-t, aminek a hátterében kellemes zene szól.
Most ismét babát várunk, és újra a 4dgenesis-hez megyünk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!