Holnap mit tudnátok csinálni kisgyerekkel, minden zárva?
Tegnap és ma vannak vendéges, rokonos napok, így holnap lesz egy antiszoc. napunk.
Nagyon nem szeretném, ha szürke jàtszoterezéssel telne, vagy a szokásos együttes házimunkával, vinném pl úszni, vagy hajokirándulásra, de szerintem zárva minden
Ötletek?
Antiszoc nap, ha a gyereked VELED van?
Játszótéren ne csak a gyerek játsszon, játssz te is vele!
Ha játszótéren szerinted fagyoskodás van, a hajó fedélzetén akkor mi?
Ha pedig a fedélközben utaztok, akkor mit élvez a gyerek?
Mi 3. napja vagyunk bezárva mert rossz az autó. Nem is lakunk varosba. Vidéken kertesbe. Nyilván kertesbe több lehetőseg van. Kismama vagyok szóval nem is nagyon birnám az iramot. Ma pl kakaóscsigát sútünk a lánnyal meg kinn játszunk a kutyával, homokozunk, hintazunk, mesét nézünk. Holnap ha itthon lesz a férjem mert hogy ő ma is meg tegnap is dolgozott akkor is kb ugyan ezt csináljuk. Vagy bográcsozunk egyet ha nem esik. Én elég mászkálós voltam regen mára már nem főleg hogy nemsoká szülök már kedvem sincs menni annyit csak ahova muszáj.
Úgyhogy nem tudtunk vendégsegbe se menni se a rokonok nem jönnek ki hogy a férjem melózik.
Erről ennyit. az antiszoc napról. Mi 3. napja antiszocok vagyunk.
A mi 400 lakosu falunkban sincs semmi nyitva, elhiszed?
Ha jol remlik, te vagy a szegedi. Ott azert gondolom, van latnivalo...
Seta, biciklizes, otthon tarsasjatek, mese, pihenes.
Minek akartok egy ilyet mindenáron menhelyre küldeni? Szerintetek lenne benne köszönet?
Úgy látom van nézed. Akkor keress rá a húsvéti programokra a környéken. Eszem megáll, ilyen ünnepeken mindenhol gyerekeknek való programok vannak, színesek, érdekesek, nem megszokottak te meg itt nyígsz, hogy minden zárva jaj. Mi van zárva a Tesco bakker?
Ha a játszótéren megfagysz, a hajón nem fogsz?
Mi bajod a menhellyel?
Otthon lehet gyurmázni, festeni, szobát dekorálni (pl.múltkor papírsárkányt rajzoltunk, kivágtuk, festettük és damillal feltettük)
Köszi a tanácsokat.
Majd keresek valamit holnapra, ha elvileg vannak programok.
Minden nap itthon játszunk, vagy a játszón.
nem akarom a ritka szabadnapot is ezzel tölteni. Ingerszegény nekem is, a gyereknek is. Nem baba már hogy anya apa csak a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!