Holnap mit tudnátok csinálni kisgyerekkel, minden zárva?
Tegnap és ma vannak vendéges, rokonos napok, így holnap lesz egy antiszoc. napunk.
Nagyon nem szeretném, ha szürke jàtszoterezéssel telne, vagy a szokásos együttes házimunkával, vinném pl úszni, vagy hajokirándulásra, de szerintem zárva minden
Ötletek?
Nem tudom hol laktok, de pl Budapest tele lesz húsvéti programokkal gyerekeknek (Várkert bazár, Vajdahunyad vára, Bikás park, Vasúttörténeti park, stb). Kézműves, tojáskeresés, fellépések, mindenféle lesz.
Ha nem Budapesten laktok, akkor nézzétek meg a kőrnyéketek programkínálatát, mert minden nagyvárosban lesz valami program, sőt kis falvakban még a hagyományos húsvéti locsolkodást is lehet nézni.
Eszem megáll...egy napot nem tudsz önállóan vagy a pároddal együtt foglalkozni azzal a gyerekkel?
Minek mindig valahova vinni, valahova menni stb? Mert ünnep van? Na és? Otthon sem csak házimunkával telhet.
Ahogy egyik előző hozzászóló is mondta, vigyetek tápot egy menhelyre...abban legalább jótékonykodás is van nem csak ész nélküli pénztömögetés alkalmi kereskedők zsebébe akik kihasználva az alkalmat, ünnepi áron mérik a portékát.
Messze van egy menhely, a gyereket nem is vinném a közelükbe.
Amugy pont hogy minden hétköznapunk belsőséges a munka után, pont ezért nem akarom. 4 fal között vergődni, meg a sarki játszón fagyoskodni, amit szinte minden munkanapon lenyomunk.
Miert nem vinned a gyereket a menhelyre ?
Minden zarva, ok, es akkor mi mit csinaljunk, nyissunk ki ?
Szerintem felnott no letedre talald fel magad, rengeteg a husveti program!
Talán nem senyvedni kellene a négy fal között, hanem bunkert építeni, festeni, gyurmázni, sütit sütni, gyurmát kiégetni, papírmasézni, origamizni, rajzolni, tornázni, papírból mintát kivágni, ragasztani, ablakfesteni, arcfesteni, díszeket csinálni, ujjal festeni, bábszínházazni, versenyezni, vagy akár videójátékozni a gyerekkel együtt.
Imádom a benti játékokat, tegnap egy hullahoppkarikán átugrált a gyerek, és próbálta pörgetni a derekán.
A kinti programokért nem vagyok oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!