Miért baj az, ha az anya nem akar dolgozni?
A közszférában dolgozom, havi 150 e a fizum. Párom egy multinál háromszorosa a fizetése az enyémnek. 2 gyerkünk van az egyik ovis a másik sulis!
Ha beütni a krach, férjem elhagy, lesérül, meghal stb. mi is gondban lennénk. Az én fizetésem még a hitelre és a rezsire is alig lenne elég.Tehát ilyen szempontból mindenki kiszolgáltatott helyzetben van, mert nagyon ritka manapság az, h valaki hasonló pénzt vigyen haza mint amennyit a férje.
Én nem panaszkodom, a munkaidőm is jó, 3 kor már végzek, így tudom intézni a gyerekeket.Nekünk kell az én fzetésem, de ha anyagilag megengedhetnénk magunknak én is eltudnám képzelni, h ne dolgozzak.
Amit a kérdező leírt, ha tényleg így van, h sok időt tölt a gyerekkel, foglalkozik a lakással, van rendes étel az asztalon, éjszaka még szex is, akkor szerinetm ebben nincs semmi kivetnivaló!
Szerintem ha van szakmája mint körmös akkor ha a férjel bármi történik, a barátnői körmét ígyis anyuka csinálja, így abból pénz is jöhet be, plusz gyakorlat. Ehhez a szakmához elég megmutatni mit tud az ember, vagy ha penzes a nagymama tud segíteni neki az elején egy széket bérelni egx szépségszalonban.
Én személy szerint élvezném a te helyzetedet, csak en bevállanék 2-3 óra munkát valahol, mert nekem az a saját pénz kellene h pl ne a férjem pénzén vegyek a férjemnek szülinapi ajándékot
De sokkal kiegyensúlyozottabb anyuka és feleség tud lenni így az ember.
!!!!!!!!!
Ezt azert kuldom, ha elfogynanak a felkialto jeleid!!!
Nem baj, csak honnan a fenéből lesz a nőnek nyugdíja? Ha apa elhagyja őket, meghal, miből élnek meg?
Ezek olan alap dolgok, meg nem is értem, mit lehet egész nap tengni-lengni, mert nem kell naponta taakrítani, meg főzni.
Én megőrülnék csak láblógatnom kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!