Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért baj az, ha az anya nem...

Miért baj az, ha az anya nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés
"Miért baj az, ha az anya nem akar dolgozni a szónak a klasszikus értelmében? És még meg is teheti, mert a férje eltartja a családot? Lehet, h neki fontosabb az, h a gyerekkel minél több időt tölsön, foglalkozzon, játszon, később tanuljon vele? Miért rossz ez?"

2017. márc. 16. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
48%
# 58: Nekem csak egy kérdésem van: hogyan látod az életed úgy 5-10 év múlva, amikor a gyerekek körül századannyi teendőd lesz, mint most és még mindig bőven aktív korú leszel?
2017. márc. 16. 18:55
 62/74 anonim ***** válasza:
83%

A közszférában dolgozom, havi 150 e a fizum. Párom egy multinál háromszorosa a fizetése az enyémnek. 2 gyerkünk van az egyik ovis a másik sulis!

Ha beütni a krach, férjem elhagy, lesérül, meghal stb. mi is gondban lennénk. Az én fizetésem még a hitelre és a rezsire is alig lenne elég.Tehát ilyen szempontból mindenki kiszolgáltatott helyzetben van, mert nagyon ritka manapság az, h valaki hasonló pénzt vigyen haza mint amennyit a férje.

Én nem panaszkodom, a munkaidőm is jó, 3 kor már végzek, így tudom intézni a gyerekeket.Nekünk kell az én fzetésem, de ha anyagilag megengedhetnénk magunknak én is eltudnám képzelni, h ne dolgozzak.

Amit a kérdező leírt, ha tényleg így van, h sok időt tölt a gyerekkel, foglalkozik a lakással, van rendes étel az asztalon, éjszaka még szex is, akkor szerinetm ebben nincs semmi kivetnivaló!

2017. márc. 16. 21:05
 63/74 anonim ***** válasza:
90%
19-es vagyok, a kérdésedre válaszolva, nem, soha nem szóltak meg, nem néztek rám rosszallóan. De nekem egyéb dolgokért sem szoktak beszólni, amiért másoknak igen. Pedig nem vagyok elrettentő kiállású nő. Egyszerűen természetes nekem ez az állapot. Első a gyerekem és az ő lelkiállapota. Neki is így jó és a férjemnek is. Eszembe sem jut,hogy engem megszólhatnak ezért. Majd jövőre szép lassan visszamegyek dolgozni. Akkor lehet,hogy olyan impulzusok érnek, ami miatt változhat a számomra ideális állapot.
2017. márc. 16. 22:33
 64/74 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ha van szakmája mint körmös akkor ha a férjel bármi történik, a barátnői körmét ígyis anyuka csinálja, így abból pénz is jöhet be, plusz gyakorlat. Ehhez a szakmához elég megmutatni mit tud az ember, vagy ha penzes a nagymama tud segíteni neki az elején egy széket bérelni egx szépségszalonban.

Én személy szerint élvezném a te helyzetedet, csak en bevállanék 2-3 óra munkát valahol, mert nekem az a saját pénz kellene h pl ne a férjem pénzén vegyek a férjemnek szülinapi ajándékot

De sokkal kiegyensúlyozottabb anyuka és feleség tud lenni így az ember.

2017. márc. 16. 22:57
 65/74 anonim ***** válasza:
29%
Hogy jön el a gyerek a suliból ebéd után, ha kötelezö iskola van 4-ig?
2017. márc. 17. 06:10
 66/74 anonim ***** válasza:
3%
A férjem eröszakolta ki, hogy ne dolgozzak, mert a jóanya, ha megteheti, igy tesz. Felégettem magam mögött mindent. A férjem meg azt mondja, ingyenélö, élösködö vagyok, a házimunka nem munka, hanem nulla és minden úgy lesz, ahogy ö akarja, mert én semmi pénzt nem adok a közösbe. Te, megtennéd ezt?
2017. márc. 17. 06:14
 67/74 anonim ***** válasza:
79%
Mi az, hogy az első alkalommal ovodába adta ? 3 éves kortól kötelező az ovi. Pedagógia miatt!
2017. márc. 17. 06:25
 68/74 anonim ***** válasza:
0%

!!!!!!!!!

Ezt azert kuldom, ha elfogynanak a felkialto jeleid!!!

2017. márc. 17. 06:47
 69/74 anonim ***** válasza:
69%
Nem kötelező a napközi. Ha meg nagyiskolások,akkor hazais jöhetnek maguk már szülői engedéllyel. Bár egy tesómnak sincs vége ebéddel az óráinak,pedig van kis és nagyiskolás is köztük.
2017. márc. 17. 10:27
 70/74 anonim ***** válasza:
29%

Nem baj, csak honnan a fenéből lesz a nőnek nyugdíja? Ha apa elhagyja őket, meghal, miből élnek meg?

Ezek olan alap dolgok, meg nem is értem, mit lehet egész nap tengni-lengni, mert nem kell naponta taakrítani, meg főzni.

Én megőrülnék csak láblógatnom kéne.

2017. márc. 17. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!