Miért baj az, ha az anya nem akar dolgozni?
Buszke lennek a lanyomra, hogy szakmara tanittatom aztan eltartatja magat. Otthon ul, de a gyereket 3 evesen oviba vagja.
Aztan ha a ferjevel barmi tortenik, en is kisegitem, de hogy max takaritani veszik fel (mert csak abban lesz tapasztalata....) az tuti.
Ha meg a ferj elhagyja egy onallobb es tarsasagibb noert akkor meg majd sajnalgatom hogy maganak asta a godrot.
Nálunk ez tudod így szokás, mi segítjük a gyerekeket az unokákat legyen az bármi!
ez az, bíztasd az ingyenélésre, nagy karrier..meg ha nektek annyi pénzetek van hogy ha a pasi lelépne eg normális nőért, akkor eltartanátok életetek hátralevő részében gyerekestől? Mert az ilyen nem fog dolgozni, büdös neki a munka...az ilyen nők általában egy valamiben jók, de abból meg hamar kiöregednek, és a férj megy keresni egy fiatalabbat...tök mindegy neki kinek fizet a szolgálataiért...
28.
kérlek ne írj, ilyen minősithetetlen dolgokat!nem is ismerjük egymást!
"nem is ismerjuk egymast"
Oke, megis az anya vagy a sztoriban.
Eloszor ott szoltad el magad, hogy azt irtad "nalunk" - amikor ezt eszrevettek, probaltad korrigalni hogy ja a nagymama vagy, azert irtal "nalunk"-ot. De ez a "nem is ismerjuk egymast" mar egyertelmu, hogy sajat magadrol beszelsz.
Mi ertelme kamuzni?
74% Okés, legyen neked az anya vagyok a sztoriban. látom nagyon ezt akarok belelátni, mostmár értem az előbbit is!
Te szó nélkül hagynád, ha bárki a lányodra ilyet írna? nem is ismerjük egymást, hogy feltételheti azt bárki, h egy k...t neveltem belőle! Felháborító az a kommentelő és te is!azt gondolsz amit akarsz.
34.
Én úgy érzem, h ő teljes értékű ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!