Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért baj az, ha az anya nem...

Miért baj az, ha az anya nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés
"Miért baj az, ha az anya nem akar dolgozni a szónak a klasszikus értelmében? És még meg is teheti, mert a férje eltartja a családot? Lehet, h neki fontosabb az, h a gyerekkel minél több időt tölsön, foglalkozzon, játszon, később tanuljon vele? Miért rossz ez?"

2017. márc. 16. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
39%

Buszke lennek a lanyomra, hogy szakmara tanittatom aztan eltartatja magat. Otthon ul, de a gyereket 3 evesen oviba vagja.

Aztan ha a ferjevel barmi tortenik, en is kisegitem, de hogy max takaritani veszik fel (mert csak abban lesz tapasztalata....) az tuti.

Ha meg a ferj elhagyja egy onallobb es tarsasagibb noert akkor meg majd sajnalgatom hogy maganak asta a godrot.

2017. márc. 16. 15:27
 32/74 A kérdező kommentje:
nem értem mit szóltam el? ezt hogy érted?
2017. márc. 16. 15:28
 33/74 anonim ***** válasza:
50%
Kepzeld, nalunk is szokas segiteni egymason, ahogy megdolgozni is azert, amink van! Nem herekent varni hogy ugyis mindenki gazdag korulottem, majd lesz mindig egy penzautomata..
2017. márc. 16. 15:29
 34/74 anonim ***** válasza:
69%
En inkabb megtanitanam a lanyomnak, hogy o is legyen teljes erteku ember, hosszabb tavon neki teszel jot.
2017. márc. 16. 15:30
 35/74 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk ez tudod így szokás, mi segítjük a gyerekeket az unokákat legyen az bármi!

ez az, bíztasd az ingyenélésre, nagy karrier..meg ha nektek annyi pénzetek van hogy ha a pasi lelépne eg normális nőért, akkor eltartanátok életetek hátralevő részében gyerekestől? Mert az ilyen nem fog dolgozni, büdös neki a munka...az ilyen nők általában egy valamiben jók, de abból meg hamar kiöregednek, és a férj megy keresni egy fiatalabbat...tök mindegy neki kinek fizet a szolgálataiért...

2017. márc. 16. 15:31
 36/74 A kérdező kommentje:

28.

kérlek ne írj, ilyen minősithetetlen dolgokat!nem is ismerjük egymást!

2017. márc. 16. 15:31
 37/74 anonim ***** válasza:
2%

"nem is ismerjuk egymast"

Oke, megis az anya vagy a sztoriban.

2017. márc. 16. 15:33
 38/74 anonim ***** válasza:
2%

Eloszor ott szoltad el magad, hogy azt irtad "nalunk" - amikor ezt eszrevettek, probaltad korrigalni hogy ja a nagymama vagy, azert irtal "nalunk"-ot. De ez a "nem is ismerjuk egymast" mar egyertelmu, hogy sajat magadrol beszelsz.

Mi ertelme kamuzni?

2017. márc. 16. 15:36
 39/74 A kérdező kommentje:

74% Okés, legyen neked az anya vagyok a sztoriban. látom nagyon ezt akarok belelátni, mostmár értem az előbbit is!

Te szó nélkül hagynád, ha bárki a lányodra ilyet írna? nem is ismerjük egymást, hogy feltételheti azt bárki, h egy k...t neveltem belőle! Felháborító az a kommentelő és te is!azt gondolsz amit akarsz.

2017. márc. 16. 15:40
 40/74 A kérdező kommentje:

34.

Én úgy érzem, h ő teljes értékű ember!

2017. márc. 16. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!