Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért baj az, ha az anya nem...

Miért baj az, ha az anya nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés
"Miért baj az, ha az anya nem akar dolgozni a szónak a klasszikus értelmében? És még meg is teheti, mert a férje eltartja a családot? Lehet, h neki fontosabb az, h a gyerekkel minél több időt tölsön, foglalkozzon, játszon, később tanuljon vele? Miért rossz ez?"

2017. márc. 16. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
28%

Te szó nélkül hagynád, ha bárki a lányodra ilyet írna?

Micsodát? az igazságot?

Úgyérzem ő is teljes értékű ember.

Ja elég nagy értéke van jó sokba kerül az eltartása...bár ha ennyire véded, gondolom te is ilyen vagy, valakitől csak látta hogy büdös a munka.

2017. márc. 16. 15:50
 42/74 anonim ***** válasza:
89%
Csatlakozom a topic elején megszólaló pár értelmes válaszolóhoz. Rövid és tömör leszek! Ha ez mindkét félnek jó, akkor hajá.
2017. márc. 16. 15:54
 43/74 anonim ***** válasza:
11%
ja, utolsó, nagyon jó lehet a pasinak eltartani egy plusz herét...annyi pénzért amibe a felesége eltartása kerül, már fial, luxusprositit is kaphat, nem háromgyerekes, használt nőt
2017. márc. 16. 15:57
 44/74 anonim ***** válasza:
55%

Az elso oldalon mindenki tapasztalatot es velemenyt irt, de aztan kiderult sajnos az anya gondolkodasmodja......es onnantol baromi antipatikus hogy nem a gyerekek miatt van otthon, hanem hogy mivel a csalad gazdag, ugyis lesz, aki ad majd penzt.

Ez pedig borzaszto :(

2017. márc. 16. 16:00
 45/74 anonim ***** válasza:
85%

huha 52%-os és 74%-os kezetfoghattok, rosszindulat, rosszindulat hátán!

Az egyik beköt egy öregasszonyba a másik meg fröcsög folyamatosan!

szép napot nektek!

2017. márc. 16. 16:01
 46/74 anonim ***** válasza:
67%

Na a sok irigy nő itt savazza az anyukát, pedig ha megtehetik, és minden félnek így jó, akkor mért ne maradhatna otthon? Magyarországon ez elég ritka dolog, de külföldön elfogadott dolog h az anyuka háztartásbeli marad.

Feltételezem nem csak 1 gyereke van, és azt írja a nagymama hogy oviban is csak délig vannak - azért valljuk be hogy a gyereknek kell a társaság, viszont így fél 1-re már otthon vannak a gyerekek, addig az anyuka el tudja intézni a bevásárlást, főzést, takarítást, aztán a gyerekivel lehet. Nincs ebben semmi rossz szerintem.

Nálunk olyan sokat beteg a két gyerek, hogy én pl. nem is tudom hogy fogok visszamenni dolgozni..., nekik ilyenre sincs legalább gondjuk. Tény hogy engem nem elégítene ki ha csak otthon ülnék és nem csinálnék semmi mást, de ez én vagyok, ha a kérdezőéknek jó, akkor nincs értelme itt kérdezősködni sem, csinálják ahogy jól esik.

2017. márc. 16. 16:05
 47/74 anonim ***** válasza:
30%

Te meg nem latod a fatol az erdot...milyen oregasszony?? Nem olvastad, hogy kozben kiderult hogy o maga az anyuka? 1.szam elso szemelyben irt veletlenul magarol.

Es nem, ha valaki otthon van agyerekek miatt, az nem baj, sot jo! De a kerdezo konkretan meg priblema eseten meg a szuleitol varna az eltartast, ha ez neked normalis, erdekes.

2017. márc. 16. 16:05
 48/74 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó nem tök mindegy hogy ki a kérdező? Ő feltette gy kérdést és várja a válaszokat, ennyi.

Az mért baj hogy baj esetén a szülei segítenének neki? Eddig az volt a bajotok h hú arra is kell gondolni hogy mi lesz ha apa elveszti a munkahelyét, most meg hogy megtudtátok hogy arra az esetre lenne segítség, most meg ez a baj.

Mért egy átlag családban ha mondjuk mindkét fél elveszti a munkahelyét vagy valami baj történik nem a nagyszülők segítenek (ha vannak)? Vagy mindenki úgy szül gyereket hogy ott figyel 10 milla a bankban baj esetére? Ugye hogy nem. Nyilván gondolom végszükség esetén anyuka is elmenne dolgozni, de azt írja jó anyagi körülmények között élnek, tehát biztos van több házuk is, lakásuk stb.

Szerintem neked savanyú a szőlő...

2017. márc. 16. 16:08
 49/74 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó!

Nálad a pont! Teljesen egyetértek!Nekem is tök mindegy, h ki a kérdező, de szerintem simán lehet a nagyi is. én sehol nem láttam elszólást, de igaz, h nem is kerestem.

2017. márc. 16. 16:13
 50/74 anonim ***** válasza:
91%
Még annyival kiegészíteném, h ha egy átlag családban elég, ha az egyik fél elvesziti a munkahelyét, már akkor kaki van.
2017. márc. 16. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!