Miért baj az, ha az anya nem akar dolgozni?
- anyuka egy ido utan furan erezheti magat hogy haztartasbeli es semmi szellemi elfoglaltsaga nincs
van szellemi elfoglaltság: nyelvtanulás, előtte okj tanfolyam
- apuka a kenyerkereso, ezert anyukae a haztartas, amin egy ido utan kiakad, itt gyakorin is naponta panaszkodnak a nok hogy a ferj nem segit mert hat "regi tipusu csaladmodell"
anyagilag belefere a takarítónő, de anya nem akarja, mivel ő ugyis otthon van az idejébe belefér, és "szívesen" is csinálja
- apukaval barmi tortenik (nem feltetlen a legrosszabb, de honapokig tarto tappenz, kirugjak es nem talal masikat egy ideig, vagy csak beleszeret vkibe es lelep), anyuka full kiszolgaltatott marad
anya családja vagyonos, ilyen esetben támogatnák őket etrmészetesen
- apuka keres, anyukanak "zsebpenzt" ad, ez is kiszolgaltatottsag
Jól kezelik ezt mind2en
+1 szemelyes velemenyem: azt latjak a gyerekei mint idealis csaladmodell, es ha lanya van az anyukanak, esetleg (mivel ebben no fel), ezt hiszi altalanosnak, de egyre kevesebb az olyan ferfi aki el akarja (vagy el tudja!) tartani a not
ezt inkább nem szeretném lereagálni, az én személyes véleményem nem ez!
Köszönöm mindenkinek a választ.
Kedves kerdezo,
Egy dolgozni nem akaro anyukanak miert fizetne okj tanfolyamot a ferje?
Ha apukaval barmi tortenik, egy felnott no ne az idosodo szulein eloskodjon!
3 gyerek van!
Egyik sem volt bölcsi, oviba rendes időben mentek, volt, h fél napokra! A nagyok már sulisok, ebéd után már mennek haza!Anya délelőtt elintézi a teendőket a délután csak a gyerekeké, szencsére apa sem dolgozik sokáig!
nem én vagyok az anya a történetben!
Én 4 és fèl ève vagyok itthon. A gyerekem oviba jár, délben elhozom. Nagyon szeretek itthon lenni, a férjem mindent előteremt és én maximálisan gondoskodom mindenről. Anyagiakban nincs hiányunk. A gyerek betegség idején nem kènyszerül oviba, mint sok családnál sajnos előfordul. DE a szellemi munka nagyon hiányzik. Évekig dolgoztam felső vezetőként. El sem tudtam kèpzelni még egy nap betegség esetén sem h otthon maradjak. Ebben az évben még maradok itthon, aztán elkezdek dolgozni mert hiányzik a szelkemi munja, felnőtt társasàg. Nem akarok abba a hibába esni, hogy 10 év múlva ne tudjak visszamenni mert okyan nagy a kiesés
Így is nagy lesz.Persze van egy egyetemi vègzettsègem, jó szakmai múltam, tehát csak rajtam áll hogy munkába álljak. Ha nem lenne olyan szakma, hivatás a kezemben, akkir lehet hogy máskèpp gondolnám.
Egyik sem volt bölcsi, oviba rendes időben mentek,
aha, zóval csak lusta vagy dolgozni...azt mondtad minél több időt akarsz velük tölteni, mégis bevágtad őket 3 évesen óvodába...hogy is van ez? Állítólag sok időt akarsz velük tölteni mégis az első adandó alkalommal lepasszolod őket...te is csak egy lustanya vagy a sok közül, aki majd szív mint a torkos borz, ha a férjnek elege van az ingyenélő eltartásából és kihajtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!