Normális ez a kislánynál?
Figyelt kérdés
Egyik rokonom kislánya szerintem túlságosan is érzékeny.
1,5 éves. Mindenen elsírja magát.
Pl. rászólnak, hogy ne csináljon bármiféle rosszaságot nem ordítva csak finoman és elkezd ordítani.
Többször előfordult már, hogy én is mondtam valamit, vagy meg akartam igazítani a haját, ruháját és elkezdett üvölteni.
Normális viselkedés ebben a korban?
2017. márc. 12. 12:34
2/7 anonim válasza:
Normális. Gondolom még nem vagy alig beszél, így nincs más kommunikációs eszköze a frusztráltság kifejezésére, na meg közeleg a dackorszak.
(Az meg végképp normális, hogy nem szereti, ha kvázi idegenek benyúlnak szó nélkül a személyes terébe.)
3/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok idegen..
2017. márc. 12. 14:14
4/7 anonim válasza:
Az nővérem egyik kislánya is ilyen volt, aztán kinőtte. Vannak ilyen érzékeny korszakok. Majd elmúlik.
6/7 anonim válasza:
Nekem az 5 évesem csinálja azt mostanában hogy mindenen elpityeregi magát.nagyon érzékeny lett neki is a kis lelke 😊
7/7 anonim válasza:
Dackorszak? Lassan itt az ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!