Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislánynál a FELfázást...

2 éves kislánynál a FELfázást milyen gyógynövényes gyógymóddal lehet kezelni?

Figyelt kérdés

Panaszkodik,hogy fáj a puncija. De teljesen atchoh módon és nem akkor amikor pisil - ami ugye egyértelmű jel..

Nem piros (még) a szemérem test, belül sem.

Ma egyszer ült kamilla főzetes fürdőben 15percig. Ezt lehet alkalmazni?

2014. nov. 24. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Cickafark.
2014. nov. 24. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet alkalmazni, viszont a meleg víz vérbőséget okoz, úgyhogy jobban fájhat.

Per pillanat én is ezzel küzdök, tőzegáfonya tabletta(nem tudom kicsiknek lehet-e adni) és medveszőlőlevél tea. Remélem jobban lesz hamarosan

2014. nov. 24. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
2 éves kislánnyal nem kísérletezni kell, hanem orvoshoz vinni. Mi felnőttek mások vagyunk, de ilyen picurkánál komolyabb szövődmény is lehet. Jobbulást neki!
2014. nov. 24. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp.vidd orvoshoz, ne kísérletezz. Egyszerű vizeletvizsgálattal sok minden kiderülhet. Én felnőttként kísérleteztem, mert szégyelltem dokihoz menni. Persze a végén el kellett mennem, legközelebb már az első tunetnel mentem. Nagyon hamar tud durvára fordulni a helyzet, ne várd ezt meg.
2014. nov. 24. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

Orvoshoz kellene vinni, hogy adjon beutalót vizeletvizsgálatra. Mivel meg kellene nézni, hogy tényleg húgyúti fertőzése van-e egyáltalán. Ha pedig az van neki, akkor antibiotikum kell rá, mert ha a fertőzés eléri a veséket, kezelés nélkül károsodhat a veseszövet.

Ha emellé még szeretnél valami plusz kezelést, akkor tőzegáfonya valamilyen formában.

Amúgy meg más dologra nem gondoltál? Gombás fertőzés? Ütés érte ott, mondjuk ráesett valamire? Bántalmazás? ...stb. Ez az egy tünet így nagyon semmitmondó! Szerintem vidd el az orvoshoz holnap.

2014. nov. 24. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:

én már mikor érzem, hogy csíp kicsit vagy fájdogál, már megyek az orvoshoz.

pár éve felfáztam, tőzegáfonyával próbálkoztam, egyébként biztos jó, csak nekem durvább volt, másnap reggel nem tudtam felkelni a wc-ről, vért pisiltem órákon keresztül, férjem ment el orvoshoz, én nem tudtam, zokogtam egész délelőtt... nem éri meg ezzel kísérletezni, ez nem egy nátha, vedd komolyan és vidd orvoshoz. már csak azért is, mert nem csak a felfázás tünete lehet

2014. nov. 24. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem otthoni praktikákkal kell próbálkozni, hanem orvoshoz vinni. Ilyen kicsiknél az is előfordul, hogy feldugnak maguknak valami apró dolgot!!

Ha húgyúti fertőzése van, akkor azt meg antibiotikummal kellene kezelni, mielőtt vesemedence-gyulladása lesz.

2014. nov. 25. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg húgyuti fertőzés, amit mi felfázásnak becézünk, bár akkor pisilés után is kéne fájnia. (Gyakran az okozza, hogy a székletből a bacik feljutnak a húgycsőbe, persze nem minden esetben, de ez is lehet az oka, csak tanácsként) Én sem vagyok egy gyógyszerszedő, jobban hiszek a házi praktikákban, de velem is ez történt, nem segített se kamilla, se tőzegáfonya, és rá is ment a vesémre, bozasztó lázzal és fájdalommal járt.(pedig csak 18 vagyok) Az antibiotikum egy nap alatt segíteni fog.
2014. nov. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!