2 éves kislánynál a FELfázást milyen gyógynövényes gyógymóddal lehet kezelni?
Panaszkodik,hogy fáj a puncija. De teljesen atchoh módon és nem akkor amikor pisil - ami ugye egyértelmű jel..
Nem piros (még) a szemérem test, belül sem.
Ma egyszer ült kamilla főzetes fürdőben 15percig. Ezt lehet alkalmazni?
Lehet alkalmazni, viszont a meleg víz vérbőséget okoz, úgyhogy jobban fájhat.
Per pillanat én is ezzel küzdök, tőzegáfonya tabletta(nem tudom kicsiknek lehet-e adni) és medveszőlőlevél tea. Remélem jobban lesz hamarosan
Orvoshoz kellene vinni, hogy adjon beutalót vizeletvizsgálatra. Mivel meg kellene nézni, hogy tényleg húgyúti fertőzése van-e egyáltalán. Ha pedig az van neki, akkor antibiotikum kell rá, mert ha a fertőzés eléri a veséket, kezelés nélkül károsodhat a veseszövet.
Ha emellé még szeretnél valami plusz kezelést, akkor tőzegáfonya valamilyen formában.
Amúgy meg más dologra nem gondoltál? Gombás fertőzés? Ütés érte ott, mondjuk ráesett valamire? Bántalmazás? ...stb. Ez az egy tünet így nagyon semmitmondó! Szerintem vidd el az orvoshoz holnap.
én már mikor érzem, hogy csíp kicsit vagy fájdogál, már megyek az orvoshoz.
pár éve felfáztam, tőzegáfonyával próbálkoztam, egyébként biztos jó, csak nekem durvább volt, másnap reggel nem tudtam felkelni a wc-ről, vért pisiltem órákon keresztül, férjem ment el orvoshoz, én nem tudtam, zokogtam egész délelőtt... nem éri meg ezzel kísérletezni, ez nem egy nátha, vedd komolyan és vidd orvoshoz. már csak azért is, mert nem csak a felfázás tünete lehet
Nem otthoni praktikákkal kell próbálkozni, hanem orvoshoz vinni. Ilyen kicsiknél az is előfordul, hogy feldugnak maguknak valami apró dolgot!!
Ha húgyúti fertőzése van, akkor azt meg antibiotikummal kellene kezelni, mielőtt vesemedence-gyulladása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!