Ez rendben van igy egy 6 eves kislanynal?
Meg mindig a szuleivel alszik. Ugyan nem egy agyban, viszont az àgya a szulei àgya melle van tolva, igy ossze tud bujni az anyukajval. Ha reggel felkel az anyukaja, akkor a kislanyt at kell vinni a nagyobb testver agyaba (18 eves fiu), hogy a kislany ne sirjon, amikor felebred. Ha egyedul ebred az àgyában, akkor sir, hogy hol az anyukaja, neha meg akkor is, ha reggel atvittek a fiutestverhez.
Elnezest kerek, ha ez normalis, de nekem ez fura volt, tekintve, hogy a fiuval egyutt jartam es a kishuga akkor is jott reggel, ha en ott aludtam a fiunal.
A masik dolog, hogy a szulok kapcsolata pedig borzalmas. Es ebben (csak szerintem?) szerepe lehet annak, hogy kb evente egyszer szexelnek ugyebar a kislany miatt.
Egyébként a férjemnek ez a második házassága. Amikor gyerekvállalásba fogtunk, ijedten kérdezte, hogy ugye nem akarom magunk között altatni?
Az első házasságában a lánya 12(!!) éves koráig köztük aludt. Jócskán belejátszott a válásba a dolog.
A közös gyerekünk 2 hónapos koráig aludt egy helyiségben velünk. Magunk közé nem is mertem volna tenni, ráfordulok, ráhúzom a takarót... Addig tény, hogy kényelmes volt éjjel etetni, nem kellett átbotladozni a lakáson. 2 hónapos korától már átaludta az éjszakát, akkor beköltözött a saját szobájába, ágyába. Most már egy éves, szerencsére azóta egyetlen egyszer volt éjszakai ébredése, valószínűleg fogzás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!