Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire kell figyelni egy 2 éves...

Mire kell figyelni egy 2 éves kislánynál?

Figyelt kérdés

Minden apró dolog érdekelne, mert semmi tapasztalatom nincs a gyerekek terén. A tesómék gyerkőcére fogok 3 napig vigyázni, amíg ők távol lesznek. A helyzet az, hogy 200km-re élünk egymástól, így ritkán is látom a kiscsajszit, és még nem is voltam vele egyedül soha. Kérdeztem az anyukáját, azt mondta, ne aggódjak, menni fog minden, ha valami van, hívjam fel, és ennyi :D

Segítsetek kicsit :)

22/L

2014. okt. 7. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszél már a kislány? Akkor lehet beszélgetni vele, ő maga meg fogja mutatni a játékait, meg rájössz, hogy mit is akar csinálni. Figyelj az evésnél, ne erőltesd. A napközbeni alvás sem mindegy. Öltözésnél lehet már kicsit "válogatós". Arra feltétlenül számíts, hogy anyuka után sírni fog, ha napközben nem is, az esti lefekvésnél valószínűleg. Ha a kislány ismeri a telefont, akkor a tesód meg tudja őt nyugtatni telefonon is, ami ugyan nem az igazi, de biztos segít. Sok sikert!
2014. okt. 7. 14:22
 2/2 anonim ***** válasza:
hú, hát nem tudom ki a bevállalósabb, a tesód vagy te. Szerintem ez elég meredek dolog így 3 napig, hogy még csak egyedül sem voltál soha a kislánnyal. Kérdezd végig az egész napirendjét, miket eszik, mikkel szeret játszani, mivel lehet megnyugtatni, máskor hogyan viselkedik.
2014. okt. 7. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!