Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislánynál milyen...

2 éves kislánynál milyen növekedési ütemre számítsunk? (ruhavásárlás)

Figyelt kérdés
Jövő hónapban tölti a kettőt. Most 85 cm, várhatóan nem lesz magas, a lába rövid. A 86-os ruhák kezdtek kicsik lenni rá, évszakváltás is van. Farmer rövidnadrágból vettünk egy 86-osat, pont jó rá. Kérdés, hogy visszavigyük-e egy számmal nagyobbra cserélni, vagy mire belenőne, addigra már újra hideg lesz?
2016. ápr. 8. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt igy ismeretlenul nagyon nehez megmondani. En ezert szeretem az allithato dereku nadragokat, vagy a gumisat. Az sokaig jo. Sokszor inkabb raadom, hogy picit nagyobb egy felso, max felhajtom az ujjat, mint hogy kicsi legyen.
2016. ápr. 8. 22:22
 2/6 A kérdező kommentje:

A várható magasságot azért mondtam, mert nem tudom, hogy a növekedési ütem más-e alacsony és magas embereknél.

A teljes család 170 cm alatti (nagyszülők is), a nők a 160-at sem érik el.

A lányom korosztályához képest láthatóan alacsonyabb pár centivel.

Nem tudom, hogy ettől függetlenül ugyanolyan ütemben nő, aztán kamaszkorában korábban befejeződik a növekedése, vagy végig lassabb ütemben nő? (155-158 cm közé tippelem a felnőttkori magasságát)

2016. ápr. 8. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Az en lanyom magas, de van, hogy 1-2 honapig nem nol, utana akar 2 centit is egy honapban. 20 hos, 96 cm. Szoval passz. De, ha nem esik le rola a nadrag, akkor a nagyobbat vennem meg, mert esetleg jo lesz neki osszel, vagy akar most is harisnyaval. 😉 Vagy ha van benne ov tarto, tehetsz bele ovet is.
2016. ápr. 8. 22:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Na, akkor tényleg alacsonyabb az átlagnál :)

Nadrágok esetében általában egy számmal kisebb kell. Felsőknél meg jó a törzsére, de az ujja hosszú. Mire az ujja hossza jó lenne, már pajszerrel kell ráfeszegetni a mellkasára.

2016. ápr. 8. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem alacsony a lányod. Egy átlagos 2 éves lány pont 85 cm. A nadrágra nehéz mit mondani. Attól is függ mekkora a különbség 2 méret között.
2016. ápr. 9. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Az en lanyom nagyobb az atlagnal, a tobbi ismeros kislanya is kb. akkora mint a tied. Ok 98 koruli ruhakba most kezdenek kb. belenoni. Szaz szonak is egy a vege, ezt te latod. 😉
2016. ápr. 9. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!