Mi volt eddig a gyereked legbosszantóbb szándékos
rosszasága?
Figyelt kérdés
A 3 évesem a tiltás ellenére az előbb öntötte le a frissen vasalt és hajtogatott ruhákat plussz saját magát 2 bögre tejjel. Nincs mit felvennem se neki se nekem. Ma itthonmaradunk és olyan mérges vagyok rá, hogy elmondani nem tudom.
Ez nagyon keves felso... Inkabb le sem irom, nekunk mennyi van.
2017. febr. 27. 09:42
12/18 anonim válasza:
Hát sorolhatnám, most a 2 éves dobta be a mikroba a slusszkulcsot és forditott rá a mikrora. 1 mp múlva kivettem, de a chip már megsült, 40 ezres kár.
2017. febr. 27. 09:43
13/18 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mennyi ruhàja van, a beszólogatás ezen nem segít. :D
Szoknya vagy egyberuha? A gyereknek meg tuti előszedtem volna valami itthoni rosszabb àllapotú mackót, vagy csak olyan ruhát amit nem szeret, hogy akkor tessêk ma ebbe mész.
2017. febr. 27. 10:35
14/18 anonim válasza:
Ismerősöm csinált ilyen szándékos rosszaságokat.
Pl direkt belepisilt anyukája nyakába
közölte, hogy most összetör valamit, és földhöz csapta
kizárta a szüleit, és ezen röhögött stb.
Saját tapasztalatom nincs, gyerekem még túl kicsi bármi ilyesmihez.
2017. febr. 27. 12:23
15/18 anonim válasza:
3 éves kisfiam a múlt héten zârt ki a teraszra (2. emeleten lakunk).
Az volt a szerencsém, hogy jött a postás, az én zsebemben meg véletlenül ott volt a bejárati ajtó kulcsa. Ledobdam neki, ő engedett be.
Ki tudja nyitni a fiam is, de akkor valamiért csak nevetett azon, hogy be akarok jönni.
2017. febr. 27. 20:23
16/18 anonim válasza:
#15: Ezt én is csináltam, csak én 2 éves voltam, és apám egy szál alsónadrágban zártam ki a teraszra :D Vagy 20 perc volt, mire anyám észrevette, addig apám az összes létező rongyot, amit a teraszon talált, magára tekert :D Ez a sztori az egyik Best az egész rokonságban :D Még mindig emlegetik, pedig mikor történt már...!
2017. febr. 27. 21:00
17/18 anonim válasza:
#16 vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy minusz 15 fok volt...
2017. febr. 27. 21:01
18/18 anonim válasza:
Én sohasem adtam a kezébe a vasalt ruha mellett egy bögre tejet. Az enyém is zsivány. De ezek a balesetek a szülő előrelátásával kikerülhetőek :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!