Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt eddig a gyereked...

Mi volt eddig a gyereked legbosszantóbb szándékos rosszasága?

Figyelt kérdés
A 3 évesem a tiltás ellenére az előbb öntötte le a frissen vasalt és hajtogatott ruhákat plussz saját magát 2 bögre tejjel. Nincs mit felvennem se neki se nekem. Ma itthonmaradunk és olyan mérges vagyok rá, hogy elmondani nem tudom.
2017. febr. 27. 08:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%
Ez nagyon keves felso... Inkabb le sem irom, nekunk mennyi van.
2017. febr. 27. 09:42
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Hát sorolhatnám, most a 2 éves dobta be a mikroba a slusszkulcsot és forditott rá a mikrora. 1 mp múlva kivettem, de a chip már megsült, 40 ezres kár.
2017. febr. 27. 09:43
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen mindegy, hogy mennyi ruhàja van, a beszólogatás ezen nem segít. :D

Szoknya vagy egyberuha? A gyereknek meg tuti előszedtem volna valami itthoni rosszabb àllapotú mackót, vagy csak olyan ruhát amit nem szeret, hogy akkor tessêk ma ebbe mész.

2017. febr. 27. 10:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm csinált ilyen szándékos rosszaságokat.

Pl direkt belepisilt anyukája nyakába

közölte, hogy most összetör valamit, és földhöz csapta

kizárta a szüleit, és ezen röhögött stb.

Saját tapasztalatom nincs, gyerekem még túl kicsi bármi ilyesmihez.

2017. febr. 27. 12:23
 15/18 anonim ***** válasza:

3 éves kisfiam a múlt héten zârt ki a teraszra (2. emeleten lakunk).

Az volt a szerencsém, hogy jött a postás, az én zsebemben meg véletlenül ott volt a bejárati ajtó kulcsa. Ledobdam neki, ő engedett be.

Ki tudja nyitni a fiam is, de akkor valamiért csak nevetett azon, hogy be akarok jönni.

2017. febr. 27. 20:23
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: Ezt én is csináltam, csak én 2 éves voltam, és apám egy szál alsónadrágban zártam ki a teraszra :D Vagy 20 perc volt, mire anyám észrevette, addig apám az összes létező rongyot, amit a teraszon talált, magára tekert :D Ez a sztori az egyik Best az egész rokonságban :D Még mindig emlegetik, pedig mikor történt már...!
2017. febr. 27. 21:00
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy minusz 15 fok volt...
2017. febr. 27. 21:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Én sohasem adtam a kezébe a vasalt ruha mellett egy bögre tejet. Az enyém is zsivány. De ezek a balesetek a szülő előrelátásával kikerülhetőek :-)
2017. márc. 1. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!