Mi volt eddig a gyereked legbosszantóbb szándékos rosszasága?
Kiscsoportos volt, amikor egy barátjával kiszöktek a wc-be és az összes wc-papírt beletették a wc-kbe, csapokba.
Itthon szerencsére nem alkotott még ilyen durvát.
Szándékos rosszasag? Olyan nem volt. A legbosszantobb tette az volt, amikor kiontotte a hibajavitot a szőnyegre és ahelyett hogy szólt volna, megpróbálta kipucolni, teljesen szetkenve az eredetileg apró foltot.
Amúgy az érdekesen hangzik, hogy semmi tiszta ruha nincs a szekrényben és emiatt nem mentek ki. Ha munkába kellene menned neki meg iskolába, akkor hogy oldanad meg?
Kellene mennem, neki is. Lefotóznám az óriás kupac elázott ruhát(hétvégente mosok) de már benne van a gépben újra az egyikfele. Sok cucca van, nekem sokkal kevesebb, nadrág nélkül nem tudok felöltözni.
Már régebben is csinált ilyen direkt kiöntést, akkor az ágyneműre, de akkor még a dacra fogtam, nem is voltam biztos benne, hogy tudja, hogy rosszat csinál, de mostanában látom rajta, hogy tudja.
Ha véletlen lenne, egy szavam nem lenne, de látom rajta, hogy direkt csinálja és ez kikészít. Amúgy a kapcsolatunk jó, sokat játszunk, de vannak ezek a direkt rosszaságai és ilyenkor úgyérzem semmi jóérzés sem szorult belé.
Pl kikerülhetne valamit, ránéz tehát észreveszi és direkt rátapos(vagy rám). vagy a flakonból kinyomja az összes sampont, és akkor csinálja, ha épp nem figyelek.
Szólok, hogy ne csinálja, rámnéz, látszik, hogy felfogja és mégis csinálja.
Ritkán fordul elő, kb kéthetente van valami, de olyankor kiakaszt.
Ha véletlen volt, nem szidom le, nem vagyok ideges, együtt helyrehozzuk a kárt.
De érdekelne, hogy más gyereke is csinál e hasonlókat.
Hát az gáz, hogy annyira kevés tudatos van, hogy emiatt nem tudtok menni. Nem tudom megérteni. ... Azt se, hogy ha hétvégén mosol, akkor hétfőn reggel miért nincs már minimum előző este óta a szekrényben. ... Na mindegy.
Az én gyerekem nem okozott kárt sosem szándékosan.
Az, ha egy gyerek kiönt valamit, pont nem rosszaságnak számít :D
Szomszéd ház megdobálása sárral
Belekakilás egy vödörbe, odarakni a szomszéd ajtaja elé, becsöngetni hozzá és elfutni
Kő bedobása egy random ház nyitott ablakán
Krumplit tenni egy kocsi kipufogó csövébe
Tojással vagy más nyálkás cuccal megdobálni valamit
Óvodás társ szándékos megsebesítése
Na, ezek a "rendes" rosszaságok. Ezek a mai fiatalok...! Azt se tudják, hogyan kell rossznak lenni! :D A fiadnak is kifejtheted, hogy ez a tejkiborogatás elég amatőr húzás volt részéről.
Ilyen keves ruhatok van? Ha nem mosnek ket hetig, akkor is fel tudnek oltozni...
Nekem nincs ilyen sztorim.
Volt egy szomszed, aki mosashoz valogatta a ruhakat, a masfel evese meg vegiglocsolta hypoval a kupacokat...
Ezek szerint tényleg kevés ruhánk van. Van 4 nadrágom, egy világos és egy sötétfarmer egy fekete alacsonyderékkal és egy fekete magas derékkal. Van 4 hosszúujjú vékonypulcsim, 2 kardigán, 3 top meg 2 rövidujjú. Ezenfelül elegáns holmik és itthoniak meg egy egyberuha.
Nem sok, de nem gondoltam extrém kevésnek, mind jóminőségű, nem elhasznált, nagyrészt Zarás és Benettonos.
2 hétig öltözködni, az legalább 14 nadrág és 14 felső.
A gyereknek 3x annyi holmija van, mint nekem, mert naponta egyszer legalább át kell öltöztetni, de én egy héten 2x is felveszem ugyanazt a felsőt.
Beszerzek még pár ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!