Őrjöngő, önmagát szétkarmoló dühroham kezelése?
Én igyekszem általában mindent lazán kezelni és nem túl parázni de a te esetedben már én is elvinném orvoshoz, legalább a gyerekorvossal beszélnék vagy a védőnővel, hogy mit tanácsol. Ők tudnak segíteni, hogy mégis milyen orvoshoz vagy szakemberhez vidd. Szerintem egy próbát megérne. Engem megrémít ez... Az én gyerekeim (3.5 és 2 éves) is tudnak hisztizni de marha mákom van, soha nem bántották magukat.
Én a pofon miatt nem ítéllek el, van az a pont amikor az ember tehetetlenségében és mérgében odacsap. Ezen ne őrlődj.
Egy jó neurológusnak megmutatnám. Valamilyen idegrendszeri probléma lesz.
Nem akarlak megijeszteni, de az auti fiam ilyen.
Szia, én sem ítéllek el, de az biztos, hogy amit a lányod csinál, az nem oké.
Minimum a körzeti gyerekorvoshoz vinném, de inkább a pedagógiai szakszolgálathoz kérnék időpontot a helyedben.
Vannak más fura dolgai is? Vagy csak ez a borzasztó hiszti? Azt írod van egy nagyobb lányod, tehát van összehasonlítási alapod. Ha visszagondolsz arra, hogy ő milyen volt ennyi idősen, hozzá képest milyennek látod a kicsit?
Nem biztos, hogy beválik de kipróbálhatod.
A ķövetkező hisztinél amikor már kellőképpen ordít de még nincs önkívületben legugolsz elé, ha kell finoman megfogod a vállát, hogy biztosan lássa az arcod.
Kezdj el hozzá beszélni nagyon halkan.
Mindegy mit, akár az ebéd receptjét is mondhatod, csak az a lényeg, hogy folyamatosan és halkan beszélj hozzá, hogy ő ne hallja.
Remélhetően kizökken a hisztiből mert felkelted az érdeklődését azzal, hogy zavarni fogja, hogy nem érti amit beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!