Minden éjjeli fény csak önmagát világítja meg vagy van olyan aminél látni is lehet valamit?
Figyelt kérdés
Nekem olyan kellene, ami akkora fényt ad hogy a kislányom ha éjjel ébred lássa hogy az ágyban hol az alvós cicusa... Valami minimális. Vagy akkor vegyek inkább egy kislámpát?2013. dec. 17. 16:56
1/4 anonim válasza:
A sólámpa biztos bevilágítja a szobát. Én nem szeretem, sztem túl erős a fénye. Mi olyat vettünk, amit bedugsz a konnektorba, de csak akkor világít (narancssárga fénnyel), ha sötét van. Talán az OBI-ban vettük, de gondolom, bárhol lehet kapni.
2/4 anonim válasza:
Nekünk van egy sólámpánk,az égett egész éjjel,mikor 2-3 óránként szoptattam meg pelenkáztam a fényénél. Narancsos halvány fénye van,lehet mellette aludni is, de biztos ismered. Nem tudom mennyit fogyaszt, de kis égő van benne.
3/4 anonim válasza:
mi az ikeában vettük, egész jó a fénye. változtatja a színeket, így "altat" is :)
4/4 anonim válasza:
Mi is sólámpát használunk a kislányom szobájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!