Olyan könyvet keresek, amiben a lányom számára is érthető rövid mesék vannak. (2 éves 3 hónapos) Sok könyve van, amiben mondókák vannak vagy 1-1 mese, de most olyat szeretnék, amiben sok mese van, amiből esténként olvashatok neki. Köszönöm!
2016. okt. 7. 13:38
1/10 anonim válasza:
ennyi idősen, a bogyó baboca évszakos könyv volt a favorit!
minden este azt kellett olvasni neki. általában a tavaszi mesét!
2016. okt. 7. 13:41
2/10 anonim válasza:
Anna,Peti és Gergő volt a menő az összesnél ennyi idősen.
2016. okt. 7. 13:42
3/10 anonim válasza:
Nalunk is a fent emlitett könyvek voltak a nyerők
2016. okt. 7. 13:44
4/10 anonim válasza:
Bogyó és Babóca a kedvenc.
2016. okt. 7. 14:09
5/10 anonim válasza:
Pipp és Polli
2016. okt. 7. 14:12
6/10 anonim válasza:
Atttól is függ,hogy mennyire van hozzàszokva az ovasàshoz a gyerek. Bogyô ès babòca szerintem majdnem minden gyereknèl favorit az Anna Peti Gergōvel együtt. Ezek akkor is jòk, ha csak èppen az esti mesèhez szokott a gyerek. Kipp-kopp mesèk szintèn nagyon szerethetōek. ErwinMoser mesèi, Szutyejev Vidàm mesèk, Sàri ès a hàrom Ottó, Vakondos könyvek, Foxwoodi mesèk sorozat,Janikovszky Màr óvodàs vagyok.
2016. okt. 7. 14:36
7/10 anonim válasza:
A kisfiam könyvtári tag kb. féléves korától kezdve, akkor még mondókás könyveket kölcsönöztünk, most már (3,5 éves) hosszú történeteket olvasunk esténként folytatólagosan.
Kétévesen Bogyó és Babóca-őrület volt, Marék Veronika Boribon-sorozatát is kedvelte, a Boriszkutyás sorozat is bejött. Menjetek el könyvtárba, hadd válasszon.
2016. okt. 7. 15:04
8/10 anonim válasza:
Nálunk a Vackor a sláger most. Illetve a Mirr-murr. Mindegyikben rövid történetek vannak, sok és nagy képpel, de nagyon vastag könyvek. Lányom imádja őket.
Bogyó és Babóca meséket nézni szereti, így azt nem vettem meg még könyvben is, főleg, hogy 1 történet van benne és nagyon drága ehhez képest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!