Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a kedvenc könyve 3 évesetek...

Mi a kedvenc könyve 3 éveseteknek?

Figyelt kérdés

Fiam most múlt 3 éves, és beiratkoztunk a könyvtárba. Így igyekszem minél több korához illő könyvvel megismertetni. De miket vegyek ki?

Most legutóbb a Boribont hoztuk ki (eddig nem olvastuk), és nagyon tettszett neki. A kisvakond még annyira nem, mert sok az írás a képhez képest.

Bogyó Babócák nekünk nincsenek, 1-2 hoztunk ki, már nem érdekli. Anna Peti van.

2016. máj. 23. 10:54
 1/8 anonim válasza:
Mása és a medve.......minimaxon megy ez a mese de valószínű van könyve is
2016. máj. 23. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

3 évesen a fiam ezeket imádta illetve Vlagyimir Szutyejevtől a Vidám mesék is nagy kedvenc volt. Ezeket egyébként most, 4 évesen is szereti.

2016. máj. 23. 11:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Ó, igen, köszi 2-es. Ezekre mi is rátaláltunk, úgyhogy ebből a sorozatból is hozunk mindig 1-1-et...

És mondja, hogy abból a "nyitogatósból" meséljek. :-)

A vidám mesék nekem is nagy kedvenc volt, lehet azt is kivesszük legközelebb.

2016. máj. 23. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:

annapetigergő megunhatatlan, és BE mondókáskönyvei is.

Móricz Zs: Állatmesék, Tesz-vesz város, Öreg néne őzikéje, Vackor összes :)

sokat diavetítőzünk, ha nincs kedvem összerakni, illetve ha -mint most- már későn sötétedik (mert az olyan téli-összebújós dolog), akkor tableten a diavetítő alkalmazással.

Imádom, a legjobb app, amivel eddig találkoztam :D

2016. máj. 23. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Maszat könyvek is jók. Boribonhoz hasonlít. Egyszerű, de szeretjük.
2016. máj. 23. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Tesz-vesz város, Én vagyok a TV maci, Scolar mini könyvek.
2016. máj. 23. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Boribon mindenképp. 13 kötet van otthon, volt hogy tizet olvastam egy nap, annyira szerették.

A Tölgyerdő meséi is aranyos sorozat, de 3 éves már lehet hogy nagy hozzá: [link] ebből van 4 féle.

Nagyon szeretik még Pipp és Polli történeteit: [link] azt hiszem ebből 5 féle jelent meg.

2016. máj. 23. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
25%
1! Masha és a medve egyelőre nem kapható könyvben, sőt dvd-n se magyarul. Angol nyelvűt sikerült csak szereznünk.
2016. máj. 23. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!