Milyen mesekönyvből olvastok 4,5 éveseteknek? Elakadtam, olyan sok van, milyet vegyek? Kisfiam van.
Figyelt kérdés
Melyik a gyermeketek kedvence? Ami már értelmes mesének számít? Klasszikus mesék? Esetleg ezek finomított változatai? Tudtok konkrét könyvcímet adni? Köszönöm!2013. márc. 18. 22:08
1/7 anonim válasza:
Magyar népmesék. Gyűjtjük a sorozatot, minden este ezt olvassuk, több mesét már a fiam is el tud mondani belőle.
2/7 A kérdező kommentje:
Hány oldal kb egy mese?
2013. márc. 18. 22:34
3/7 anonim válasza:
5-7 oldal, és a könyv A4-es formátumu,kisebb színes képekkel.
4/7 anonim válasza:
Mi is magyar népmesék, Berg Judit Panka- Csiribí és cipelő cicàk sorozata, most éppen Süsü van terítéken, Jill Tomlinson könyvei, Gárdonyi állatmeséi, Moha és Páfrány, Misi mókus, Csipike, Ezópus állatmeséi, Rémusz bácsi meséi, Rosszcsont mesék. Szokta kérni, hogy a Mosó Masából olvassunk. Ennyi jut eszembe. Most mi is végén járunk Süsünek, kicsit tanácstalan vagyok, a Pettson és Findusz meséken gondolkodom, barátnőm gyerekei nagyon szeretik.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Ezek közül Rémusz bácsi, Moha és Páfrány és Panka- Csiribí a nagy kedvencek.
6/7 anonim válasza:
Nekük ebben a korbana a Thomas jött be nagyon.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ,utánanézek mindnek! Nekünk kicsit "babás" már a mesetár:)
Thomast nagyon szereti,vettem egy Thomaszosat multkor,de tragédia a benne lévő pár mese:( én nem értem a történetet.... Talán több Thomas sorozat,mesekönyv is van. Esetleg vki konkrétan leírná,melyiket olvassa otthon a gyerkőcnek?
2013. márc. 20. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!