Milyen könyvből meséltek 2 éveseteknek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 00:23
1/7 anonim válasza:
grimm mesék, Hóc Hóc katona, dúdolo ezek a slágerek jelenleg (2 éves lányomnak)
2/7 anonim válasza:
nálunk az Anna, Peti, Gergő és a Bogyó Babóca a nagy sláger
3/7 anonim válasza:
Nálunk az Anna, Peti és Gergő, és a Barnabás meséi voltak nagy slágerek, verses kötetből pedig a Kóc, kóc válogatás, amiből már kívülről fújták a verseket :)
4/7 anonim válasza:
Amikor 2 éves volt a fiam, a Kisvakond volt a legnagyobb kedvence.
5/7 anonim válasza:
Az én fiamnál Franklin a sztár, meg Beatrix Pottertől Nyúl Péter kalandjai. Ezek közül én inkább Franklinre szavazok.
6/7 anonim válasza:
Nekem még csak 20 hónaposom van. Legnagyobb kedvence a Tíz kicsi medvebocs, a Tíz kiscsibe és a Bubu macis mesék. Szereti a mondókás könyveket is. Meséltem már neki Pöttyös Pannit és Micimackót is, de az még annyira nem neki való.
7/7 anonim válasza:
APG, Maszat, Tapsi koma, Marék Veronika (Kipp-kopp, Annipanni, Boribon, Télapó és ezüstmackó) Fognyűvő manócska, A baba első lexikonja, Kisvakond. Kb. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!