2 éveseteknek hány pár cipője van nyárra és milyen típusúak?
2 évesen volt egy bőr szandálja és egy habgumi klumpája nyárra.
ezen felül a még ki nem nőtt tavaszi vászoncipő. (és amikor kinőtte, vettem másikat, őszre úgyis kellett)
2 éves múlt kicsivel, és kislány.
-3 pár nyitott szandál
-1 pár zárt szandál
-2 pár topánka/balerina cipő, kinek hogy
-10 pár papucs
Sokat örököltünk a sógornőméktől. Például, a papucsok több, mint felét kaptuk.
válaszolók a gyereketeknek több cipője van csak a nyárra, mint nekem egész évre :D
megtehetném, hogy akár egy szekrénnyel legyen, de nekem bőven elég a tornacipő, balerina féle topánka, bentre 1 papucs. (télire 1 csizma, bakancs és ennyi)
a lányomnak van gumi csizmája, boka cipője, szandálja, balerina cipője, gumi szandálja, papucsa, mindez több méretben. DE! :) mi örököltük azért van ennyi.
általában csak a bőr szandált vagy a félcipőt viseli. gumi csizmát ha nagy az eső mert imád a pocsojába menni, a gumi szandált meg ha Duna partra megyünk vagy olyan helyre ahol fürödni fog esetleg.
ez a típusú amire bőrszandál alatt gondolok, ilyenje van, és szinte egész nyáron ezt hordja zoknival vagy anélkül mikor hogy.
1 pár nyári szandál
(bentre van klumpa papucsa, ha strandra megyünk azt használja ott is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!