Ti adtok már salátát a két éveseteknek?
Figyelt kérdés
Legtöbbször minden héten veszek előre csomagolt friss saláta keveréket. Eddig nem igazán érdekelte a fiamat. Pedig szinte minden szendvicset salival és majonézzel eszek. Ma felfigyelt rá és kért ő is a vacsihoz. Nagyon ízlett neki. Ti id adtok a gyerkőcnek? Hülyeség tudom :D de csak nem lesz baja tőle? Igaz? :)2014. nov. 5. 19:43
1/7 anonim válasza:
Baja tuti nem lesz.
Én paramami vagyok, meg mindent töm a fiam a szájába és attól félnék, megakad neki egy levél darab. :D
(21 hós)
2/7 anonim válasza:
Már egy évesen ették a salátát is. Mindent ettek, amit mi ettünk.
3/7 anonim válasza:
Már baba korban van saláta főzelék
4/7 anonim válasza:
Persze hogy adok, még a rukkolát is szereti, pedig annak igen jellegzetes íze van. Én inkább a majonézzel lennék óvatos. Adnék neki, de ritkán.
5/7 anonim válasza:
egy éves kortol már házi majonézt is ehet....nemhogy boltit.
salátát is adhatsz neki nyugodtan, pláne hogy ahogyan irták a -salátafözelék- az elsö ételek között van.
6/7 A kérdező kommentje:
A majonézt nem szereti. :)
Akkor jó adom neki akkor :)
2014. nov. 5. 21:13
7/7 anonim válasza:
Igen már babakorban is van saláta, a bölcsiben pl csináltak saláta főzeléket is,és ott voltak 1 év körüliek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!