Budapesten ti hol vesztek 3.5 éveseteknek ioverállt télire? Milyen árban veszitek?
Figyelt kérdés
Én csak 8-9 ezerért találtam,lányosat keresek lehetőleg... Fiuknak való persze van 4ért,de csajoknak duplája.S csak rózsaszin szinte...2013. nov. 23. 22:28
1/5 anonim válasza:
decathlon-ban. évek óta onnan van a téli holmijaik nagy része. bevált, mert nagyon jó a minőség, praktikus a kialakítás, simán kiszolgál 2-3-4 gyereket is.
de tavaly az aldiban is vettem kétrészest, az is jó volt teljesen.
a kínaisokkal megjártam már párszor, onnan inkább semmit :S
2/5 A kérdező kommentje:
Néztem a decathlomn oldalán.. Hát ott aranyárban van. 12ezer egy overállért.. Az Aldi?Most nyilt nálunk(épp ott van a férjem) de 15ért volt 2 részes.
2013. nov. 24. 13:09
3/5 anonim válasza:
Aldi-ban szoktam venni, árban 3-4e Ft. Mi síelni nem szoktunk menni, tehát csak az itthoni hideg téli napokra kell, nem vagyunk kint egész délelőttöt vagy délutánt, 2-3 óra kint létet bírjon ki, és tartsa melegen a gyerekeket. Ennyi az igény, és ennek az Aldis tökéletesen megfelel. Több gyereket kiszolgál, ez szintén jó pont az Aldinak. Általában rózsaszín, kék (ezt uniszexnek csinálják) és barna színű szokott lenni.
4/5 A kérdező kommentje:
Na akkor majd mégegyszer megnézem az Aldisat..Csak legyen jó méret.. Nyáron a 98centis lányunknak vettem fürdőrucit 86-92est és óriási még mindig neki...
2013. nov. 24. 13:33
5/5 anonim válasza:
Én bizony a kínaiban veszek mégpedig vagy a Sárkány centerben, vagy az Örsön van a Cédrus piac a buszvégállomásnál, és ott felül van egy bazinagy kínai üzlet..mindig van 2-3-4 féle...és olyan 5-6ezer körül...no meg használtan egyet az oviban, azt a Vaterán...3ezer körül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!