Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ismertek jó játékboltot...

Ismertek jó játékboltot Budapesten? Ahol az eladók segítenek, és nekem kell bóklásznom tanácstalanul. Jártatok ilyenben?

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a westendbe szoktam betérni a játékboltokba, illetve az oktogonnál.Mind a háromba amint belépek, azonnal jönnek hogy segíthetnek-e.
2013. szept. 28. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Galaxy játékáruház - Ázsia Centerben van egy hatalmas,a Lurdy Házban egy kisebb üzletük.

Régió játékboltok - pl. IV. kerület Váci úton, vagy az Alleeban is van nagy boltjuk, de a netről tudsz még címeket nézni,

Játéksziget - Árkád új részében

A Duna pláza emeletén, ahogy a parkoló felé kell átmenni, ott is van egy nagyon jól felszerelt játékbolt.

Óbuda, Bécsi út - Kreativjatek.hu netes áruház boltja

Gulliver játékboltok - ez már igaz nem Budapest, hanem agglomeráció, de pl. Budaörsön és Dunakeszin is van áruházuk.

Ezek mind olyan játékboltok, ahol hatalmas választék van, és készségesen segítenek az eladók.

2013. szept. 29. 06:58
 3/4 anonim ***** válasza:
A Köki Terminalban is van egy elég nagy játékbolt, jól ellátott, és kedvesek, segítőkészek az eladók..
2013. okt. 2. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Igaz, én nem voltam még csak tervezem, de több helyről is ajánlották már egymástól függetlenül. Az oldal alapján is jónak tűnik és tényleg foglalkoznak az emberrel:

[link]

2013. okt. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!