Budapesten hol találok JÓ játékboltot?
Figyelt kérdés
Ami nem gagyi és árilag is elfogadható és választék is van!!!!2013. aug. 7. 15:39
1/4 anonim válasza:
Fakopácsot én szeretem. Több is van, de a körúton a Király utcai boltot ismerem. Neten keress rá.
2/4 anonim válasza:
Mi ide szoktunk menni: én szeretem mind a kettőt, de a Rego nagyobb és több minden van, hátul pedig vannak leértékelt játékok is. (hibás, piszkos, picit törött stb.)
VAGY
Budapesti Központi Játékáruház
nagyker és kisker áruház
1119 Budapest
Nándorfejérvári út 23.
3/4 anonim válasza:
Nekem a kreativjatek.hu tetszett a legjobban, Óbudán van boltjuk. Igaz, én a gyerekemmel voltam, és pont az volt a jó, hogy voltak kitéve játékok, jó nagy játékasztal, amin szabadon lehetett játszani. Nem egy ilyen "ne nyúlj semmihez kicsim" hely. Árban sem voltak rosszak, sajnos nekünk nagyon messze van, a város másik felében. Ez az egyetlen negatívum velük szemben. :-)
4/4 anonim válasza:
Én a Galaxy-t is szeretem. Most nyílt egy a Lurdyban, de van az Ázsiában is, neten is lehet rendelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!