Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok egy játékboltot...

Ajánlanátok egy játékboltot Bp. -en?

Figyelt kérdés
Kisbabának szeretnék venni valami aranyos dolgot. Ne Bp. szélén lévő nagyáruház legyen, mert nincs kocsi, sokat meg nem akarok utazgatni.
2011. jún. 17. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
TESCO
2011. jún. 17. 17:41
 2/7 poci-maci ***** válasza:
dunapláza játékboltja vagy west end játék boltja
2011. jún. 17. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Mégis melyik kerületben?
2011. jún. 17. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Regio játékkereskedés!!
2011. jún. 17. 22:32
 5/7 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

XIII. ker gyöngyösi utcánál a Duna Plázában, vagy ha az ÁNTSZ és az OBI felé indulsz, akkor arra felé van a Régió is.

A Westendben (Nyugati) két játékbolt is van az alagsorban.

2011. jún. 17. 22:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm utólag is! :)

Végül a Westendben vettem pár aranyos dolgot. Egy szuper csörgőt, aminek a hengerén egy gőzmozdony (de nem Thomas) húzza maga után a kis barátait, kacsát, űrhajóst, ilyesmi; egy puha tanuló kockát, amin hétköznapi tárgyak rajzai vannak; meg egy fürdőben, homokozóban használható készletet, 5 egymásba illeszthető mini vödörből áll, különböző formájúak, színűek, van ami alul lyukacsos, így ki tud folyni a víz belőle.

Összesen 1937 Ft volt.

A kis unokaöcsémnek lesz. :)

A Bambini játékboltban vettem, a blokk szerint a Gulliver Kft.-hez tartozik.

Úgy kb. a Duna Plázától az Eurocenterig, az Árkádtól a Mammutig bezárólag gondoltam a boltokat, tehát ami tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Közben ajánlották mások is a Régió Játékboltot a Hengermalom utcában, az is belefért volna simán, nincs messze, csak végül későn indultam el, és már nem értem volna oda zárás előtt.

2011. jún. 17. 23:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam, hogy a Gulliverhez tartozik, mert közben eszembe jutott, hogy van olyan is, hogy Gulliver Játéknagyker., de fogalmam sincs, hol. :)
2011. jún. 17. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!