Ajánlanátok egy játékboltot Bp. -en?
XIII. ker gyöngyösi utcánál a Duna Plázában, vagy ha az ÁNTSZ és az OBI felé indulsz, akkor arra felé van a Régió is.
A Westendben (Nyugati) két játékbolt is van az alagsorban.
Köszönöm utólag is! :)
Végül a Westendben vettem pár aranyos dolgot. Egy szuper csörgőt, aminek a hengerén egy gőzmozdony (de nem Thomas) húzza maga után a kis barátait, kacsát, űrhajóst, ilyesmi; egy puha tanuló kockát, amin hétköznapi tárgyak rajzai vannak; meg egy fürdőben, homokozóban használható készletet, 5 egymásba illeszthető mini vödörből áll, különböző formájúak, színűek, van ami alul lyukacsos, így ki tud folyni a víz belőle.
Összesen 1937 Ft volt.
A kis unokaöcsémnek lesz. :)
A Bambini játékboltban vettem, a blokk szerint a Gulliver Kft.-hez tartozik.
Úgy kb. a Duna Plázától az Eurocenterig, az Árkádtól a Mammutig bezárólag gondoltam a boltokat, tehát ami tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.
Közben ajánlották mások is a Régió Játékboltot a Hengermalom utcában, az is belefért volna simán, nincs messze, csak végül későn indultam el, és már nem értem volna oda zárás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!