Play Doh gyurmakészlet közül melyiket vettétek 2 éveseteknek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 05:13
2/14 A kérdező kommentje:
A játék befejeztével ezekből az eszközökből, kinyomókból mennyire lehet kibányászni a benne maradt gyúrmát?
2014. márc. 18. 06:23
3/14 anonim válasza:
Az én 2,5 éveseimnek is van mindenféle gyúrma kinyomója, de igazából nem az köti le őket, hanem ha gyúrják, csipkedik, vágják (játék késsel), süti formákat szaggatunk, hóembert csinálunk, palacsintát, labdát,stb.
4/14 anonim válasza:
Van a szafaris és a sütikészítős. A szafarist jobban szereti, de a második válaszolónak teljesen igaza van, sokkal jobban élvezi, amikor ő "dolgozik" a gyurmával, formázza, csipkedi. Most volt 3 éves. A játékformából nem tudja kivenni a gyurmát.
5/14 anonim válasza:
Szerintem is először teljesen mindegy milyen kinyomó van hozzá. Több nagyméretű gyurmát vettünk és mindenfélét gyártottunk belőle, tépte, sodorta, aztán később jöttek a kinyomók. Van többféle (fiúnak): először olyat, amiben több szín van, meg sodró, vágó és 2-3 db szaggató eszköz. Aztán vettünk az autós sorozatból is, markoló és elemgyártó eszköz van. Millió féle van a boltokban, ami épp megtetszik.
6/14 A kérdező kommentje:
sütiszaggatót ilyesmit mindenképpen veszek, de gondoltam jó ötlet olyan amibe van valami kinyomó vagy kinő a haja a figurának vagy akármi :)
2014. márc. 18. 08:22
7/14 anonim válasza:
Jaj nekünk van aminek "kinő a haja" ....iszonyú sokáig tart kiszedni belőle a maradékot. Nekem tetszenek az eszközök amik vannak hozzá,kislányomnak is,viszont a gyurma minőségével egyeltalán nem vagyok megelégedve.Nagyon hamar beszárad,hiába rakjuk vissza mindig a tartóba.Hagyományos olcsó gyurmával játszik a lányom,frissentartó fóliában tartjuk,már régóta használjuk,semmi baja.
8/14 anonim válasza:
mi meg saját házi készítésű gyurmát használunk,1 éve nyúzzák a gyerekek és még nem száradt meg és a formákból is nagyon könnyű kiszedni..ja és nem mellesleg semmi mérgező nincs benne,nem ragad,nem nyúlik,szuper jó!
9/14 A kérdező kommentje:
Milyen gyurmát használsz kedves utolsó?
Sóliszt? Recept? :)
2014. márc. 18. 17:18
10/14 A kérdező kommentje:
Ahogy az egyik válaszoló írta millió féle van a boltokban, de jó lenne nagyjából tudni mi az ami 2 évesnek már jó lehet.
MOndjuk nem akarok sütikészítőt stb, mert még szeritnem nem kötné le, inkább egyszerűbbet, pl kinő a haja, nyelve, bár nem tudom mennyire tudná lenyomni, milyen erővel kell?
2014. márc. 18. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!