1,5-2 éveseteknek mit vesztek/vettetek karácsonyra? Teljesen meg vagyok lőve, semmi nem jut eszembe!
Nálunk ennek hatalmas sikere volt és van!Minden gyerek imádja aki hozzánk jön.Érdemes az eredetit venni a rodyt!Sajnos nem olcsó de jópofa és hasznos.Minden nap ugrál rajta,most 2,5 éves.1 éve vettük.
Szerintem ne siesd el,addig meg van 3 honap,meg boven eszedbe juthat valami amire szukseg lehet.
Azt hittem,hogy csak a gyerekek kattognak ilyen koran a karacsonyon:) Tegnap mondta a fiam, hogy mit szeretne majd karacsonyra,en meg csak lestem,hogy mirol jutott eszebe.Bar o addig meg legalabb 20-szor megvaltoztatja majd a velemenyet:)
Nekünk 3 ezerért vett ugráló szamár van, már fél éve nyúzza a lányom, tökéletes. Kár kiadni 8-9 ezret érte.
Én szobai sátrat fogok neki venni karácsonyra, mert már most imád bújócskázni, sátrazni, de egyenlőre csak plédek alá bujkálunk.
Én nem azért várnék, mert sok idő van még, hanem mert 3 hónap alatt sokat változhat a lányod! Pl az enyém 2 év 3 hónapos, es most egyik napról a másikra a ponyk, hercegnők érdeklik, mar nem a plussok , mint eddig :)
1-2 ötlet:
Szoba trambulin
Valami rajzos dolog
Babakocsi
Jatek pénztár ma. töldségekkel
Sátor kislabdákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!