Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Karácsonyra egy 7,5 évesnek...

Karácsonyra egy 7,5 évesnek táblagép vagy wii?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 23:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
58%

És tíz évesen mit kap majd, Ferrarit?

Kapjon inkább kreatív dolgokat, amik a képzelőerőt fejlesztik, mert elsatnyul. A táblagépnek amúgy sem adnék 3 hónapnál többet és rottyra törik.

2014. aug. 12. 23:35
 2/25 anonim ***** válasza:
54%

Remélem ez egy vicc...

A táblagép és a wii is jóval idősebbeknek való.

Játék, társasjáték, könyv, ruha stb.

2014. aug. 12. 23:35
 3/25 anonim ***** válasza:
34%
labda, játékkatona, roller, ugráló labda vagy benti trmbulin? Barbiház, csodabarbi, esetleg kutya? Nem lenne jobb valami olyan, amivel esetleg a barátaival is tud játszani anyagi menőzés nélkül? Ismerek olyan kisgyerekeket, akik wii-t meg tabletet kaptak a szüleiktől. Hamar mind magányos lett, vagy a legtöbb barátjuk csak a wii miatt mennek hozzájuk.
2014. aug. 12. 23:37
 4/25 anonim ***** válasza:
54%
Még ha lenne is rá pénzem, szóba se jöhetne.
2014. aug. 12. 23:37
 5/25 anonim ***** válasza:
29%
33 évesen lehetne több eszed és pedagógiai érzéked.
2014. aug. 12. 23:40
 6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!teljesen megértelek titeket!!!!viszont nem említettem,h párom nagylánya (16) is velünk él,akit anyuci egyszer-egyszer kényeztet...ezt kap-azt kap...és az én csöppemnek is szeretnék "mindent" megaDNI ÉN IS...persze,nem a pénz számít,de amikor azt látja,h a tesónak van pl wii-je...de ő nem igazán használhatja??????
2014. aug. 12. 23:45
 7/25 anonim ***** válasza:
34%
Tényleg ne tárgyakat akarj neki adni. Inkább élményeket, sok törődést. Többet fog az érni, meglásd.
2014. aug. 12. 23:51
 8/25 anonim ***** válasza:
23%

Bár egyáltalán nem pártolom ezeket, felügyelet mellett miért nem játszhat vele néha? Ha már ott van...

Amúgy vedd észre, anyuka megveszi/kompenzálja a gyereket, ha már nincs vele.

2014. aug. 12. 23:53
 9/25 anonim ***** válasza:
88%
Mindent megadni nem azt jelenti, hogy drága vackokat veszel neki, amik tök fölöslegesek egy ilyen kicsi gyereknek. Csak mert a másiknak van, meg mert az idősebbek használhatják, a kicsit nem kell rászoktatni. Ez nem így működik. A kocsidat se adod oda neki csak azért, mert anyu-apu is vezetheti.
2014. aug. 13. 00:09
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Veled egyidős vagyok, és nekem annak idején mindig azt mondták, majd ha annyi idős leszek, nekem is lesz. A Te Csöpped nincs attól elhanyagolva, mert a 16 éves nővére a kütyük világában él!
2014. aug. 13. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!