Karácsonyra egy 7,5 évesnek táblagép vagy wii?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 23:24
11/25 anonim válasza:
Wii. Nem tudom azzal mi a problémátok, sima videojáték. Mar 3 eves kortól vannak hozza játékok. Ráadásul az egesz család játszhat vele.,
12/25 anonim válasza:
Ekkora gyerek neked még mindig "csöpped", akinek mindent meg akarsz adni?
Nagyon elkényezteted.
13/25 anonim válasza:
Nyugodtan vehetsz neki, több iskolatársának is lesz. Csak arra figyelj, hogy ne sokat játsszon és tanuljon meg rá vigyázni.Ma már ilyen világban élünk, lassan kikerülhetetlenek lesznek ezek a dolgok.
14/25 anonim válasza:
8 evesem van. Nem vennek neki. Nekunk van tabketunk,de nem az kve,hasznalhatja,pl ha rajzhoz keres figurat,nezhet meset,es ,etoltottem neki Pou-t,de csak ritkan engedem, hogy hasznalja a tabletet. Elbutitja. Olvasson,kint jatsszon,mint egy GYEREK. Azert mert a 21. Szazadban elunk,a gyerek meg gyerek,es az evszazadok alatt mit sem valtozik a gyermeki lelek. Csak a felnottek hiszik ezt es butitjak le sajnos ezt a nemzedeket. Tisztelet a kivetelnek. A baratnom 6 eves fia xboxot kapott most. Semmi kozom hozza,de padlot fogtam,szegeny gyerek,olyan okos kisfiu...majd most adnak neki.
15/25 anonim válasza:
Ezerszer jobb, értelmesebb játékok vannak. Gondold át, én biztos nem ilyeneket vennék. Nekünk is vannak ilyen dolgaink, de nem pici gyereknek.
16/25 anonim válasza:
Ha választanom kellene akkor wii.
Egyébként ne félj attól, hogy nincs meg mindene a kisebbik gyereknek, ami a nagynak megvan. Kisebb korkülönbségnél is előfordul, hogy a kicsinek nem veszi meg ugyanazt az ember mint a nagynak vagy éppen fordítva. Gyerkőcödnek ezt meg kell értenie, mert ha belemész ebbe a játékba akkor sosem lesz vége :)
Magyarázd el neki, hogy az ő saját korosztályának nem ez a megfelelő játék, esetleg lepd meg egy kis aprósággal, ami inkább neki való. Azt is elmondhatod neki, hogy amikor a nagylány ennyi idős volt mint ő, akkor ő sem ezekkel játszott.
17/25 anonim válasza:
Na, 14. Vagyok. Ma nalunk van a kisfiu,es kb 1 ora alatt lehidaltam. Nem tudja pl, hogy kell egy macskat megsimogatni!!! Mutattuk neki az allatainkat,erre o meseli,hogy neki is van farmja,letoltottek vmit a netrol. Mondom,ott a kutyat nem tudod megsimogatni. Azt mondja deeeeee,ra kell klikkelni es mozgatni......szivembol megsajnaltam. Bocs,de ez nem gyerekkor. Annyi elmenybol marad ki. Most azt mondta, hogy o nem sarazhat! :( O majd ul egy kis szeken,mig az enyemek nyakig sarosak,mert tortat sutnek,meg dagonyaznak...mint mi 20,30 eve...es emberek lettunk es mindennel jobban elveztuk. Tudjatok,mit,en biza megengedem neki,majd jol lecsutakolom utana,mint persze a sajatjaimat :)
18/25 anonim válasza:
Szerintem azért ne kenjük rá ezekre a technikai eszközökre, hogy a gyerek milyen. Vehetsz a gyereknek, de sokat vidd a szabadba, legyen sok más tevékenysége is. Fejődik a világ, kikerülhetetlenek ezek a dolgok, inkább a használatára kéne tanítani. Az a jó, ha a középutat megtalálja. Nem fog butulni a gyerek, ha ésszel használja és nem ez lesz a fő tevékenysége. Ez viszont a szülőkön múlik.
19/25 anonim válasza:
Igen,az utolsonak van igazsaga, viszont ha kap a gyerek egy ilyen dolgot,akkor ott nagyon,nagyon nehez kontrollt szabni. Mert milyen a gyerek,minek van,ha nem hasznalhatja,erre apellalva kiharcolja,hogy azon logjon a szabadidejeben. Milyen a szulo, megunja a hisztit es beadja a derekat,mert vegulis azert vette, hogy a gyerek hasznalja,addig is csend van. Szerintem ezek a dolgok nagyobb veszelyt rejetenek,mint a szulok gondoljak. Hiaba haladni kell a korral(bar szerintem nem ennyi idosen es nem igy), a gyerekkor elmarad, ha egy gyerek minden ilyet megkap erre hivatkozva.
20/25 anonim válasza:
7-8 évesen babát, kifestőt, társast, ruhát kaptam. Lehet hogy én vagyok szigorú, de engem nem érdekel hogy a más gyerekének mije van. Én se kaptam meg mindent az első szóra, lehet hogy akkor "mérges" voltam a szüleimre, de most örülök, sokkal jobban megbecsülöm és megdolgozom a dolgaimért. (szintén van egy féltestvérem aki mindent megkapott, tárgyakat, pénzt amikor csak kérte. Ma két gyereke van, sose jön ki a pénzéből pedig nem szegények)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!