Karácsonyra egy 7,5 évesnek táblagép vagy wii?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 23:24
21/25 anonim válasza:
Én a táblagépet javaslom,most vettem a 6,5 éves lányomnak. :) Imádja!És a barátnői is,mikor átjönnek azzal játszanak,van mindenkinek sajátja.
22/25 anonim válasza:
én nem venék neki se tabletett se wii atoll hogy 16 évesnek van ilyenje atoll a 7,5 nem kell ,nálunk az uncsitesonak mindene megvan wii xbox,laptobb drága mobilja van ,mégsem boldogabb mint a gyerekeim akiknek ilyenük nincs saját nagyfiamnak van egy olcso okos telefonja , itthon van pc ,és laptop ez mi felnőteké ,de a gyerekek is játszanak rajta.viszont imádnak legozni jármvet épiteni,maketekett épiteni és mindenk megven is is.
23/25 anonim válasza:
Szerintem egyik sem,még kicsi ehhez
24/25 anonim válasza:
Normális játékot vegyél neki, amivel tud játszani egyedül és barátokkal is. 7 és fél éves "csöppednek" (brrr) felesleges mindkettő, pláne ha az csak az ő sajátja lenne. A táblagép jól jön ha mondjuk mesét szeretne nézni és nincs a közelben TV, de én gyereknek nem vennék, a sajátomat adnám neki alkalmanként. A Wii még ráér, pár év múlva is biztos örülni fog neki.
25/25 anonim válasza:
1. Minek egy 7,5 évesnek ilyenek? Nem attól leszel jobb szülő, hogy mindent megveszel a gyerekednek csak azért, mert más gyerekeinek is van.
2. Miért kell már augusztusban a karácsonyi ajándékon agyalni? Normális ember kb. december elején kezd ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!