Vennél 1300-1600 Ft-al drágábban tejitalt, vagy az utalványt elköltenéd fityinges alapélelmiszerekre?
Megérkezett a rendszeres gyermekvédelmi utalvány, 5800.- értékben. A DM nem fogadja el, ott pedig pontokkal 1300 Ft-al olcsóbban tudnám venni a tejitalt(1200g).az ABC -kben meg nincs ilyen kedvezmény, sőt magasabb is az ára.
De vonatkoztathatnám pelenkára is..a dm-ben 2500 ft-al kapnám olcsobban most pl a nagykiszereléses liberot..
Vagy az egészer krumplira meg tojásra "pazaroljam"?amiket amúgy is kiprésel az ember a szegénységben?
Miért pazarlás, ha alapélelmiszerre költöd?
Egyébként nem vennél?
Nálad ez miért annyira fontos hogy az utalványt a kizárólag a gyereknek kellő dolgokra költsd?
Tehát ha kp-ból megveszed (olcsóbban) a tejitalt, meg a pelenkát, és a boltban utalványra a heti bevásárlást, az miért fáj neked???
Így is úgyis kiadnád mindkettőre a pénzt. Akkor nem mindegy melyiket fizeted utalvánnyal, melyiket kp-val???
Előzőeknek üzenem, fiam is sokáig ivott tejitalt (2 éves korig), és kizárólag a zöld Pampers vált be, hiába vannak "jobbak", én nem találtam, amit kipróbáltam mind rossz volt, tehát pénzkidobás. (bár én sosem kaptam gyerekvédelmi utalványt, mindent kp-val oldottam meg)
Miért kellene mást vennie, mint eddig?
Soha nem vennék tejet, tejitalt a gyermekemnek mikor köztudott hogy a kazein a rák egyik elsődleges előmozdítója!
A zöldség, tojás valóban inkább szolgálja az egészségét. Gyümölcs, teljes kiőrlésű gabona, növényi tejek, olajos magvak, ilyesmiket vennék.
nem kapunk erzsébet utalványt, de mondjuk a csp-vel tudok példálózni. fogalmam sincs mire költöm, mert megveszem a pelenkát a dm-ben, megveszem az élelmiszereket (mi az, hogy pityinges? tán a liszt és a rizs, kenyér meg mittudoménmilyen alap élelmiszerek nem kellenek a te konyhádba?)
mindent ami kell és nem nézem, hogy a csp-t pont pelusra költöm, a csedemet meg élelmiszerre, mi nem vagyunk külön kasszán a babával :D
Sajnálok ennyit "kidobni" alapélelmiszerre.
A tejitalt a vitaminok miatt tartom fontosnak, mert mindig van bennem valami félsz hogy nem eszik vitamindusan a gyermekem(gyümölcsöket elutasítja, és nem egyszer tejbegríz a vacsora mert csak azt fogadja el több esetben)
A libero meg dm -es akcioval annyiba kerül, mint egy noname pelenka és az legalább szárazon is tartja.
A fagyasztó húsokkal való feltöltése, nem is rossz ötlet.
Vagy pl halkonzerv
Meg jöhetnek még ötletek és valahogx kipréselem a pelenkát stb, ahogy eddig..
3-as.pontosan. nem szoktam ilyenekre költeni.
Ha elfogy, veszek lisztet.kb 2 havonta..300 ft..így értettem hogy fityinges termékek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!