Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vennél 1300-1600 Ft-al drágább...

Vennél 1300-1600 Ft-al drágábban tejitalt, vagy az utalványt elköltenéd fityinges alapélelmiszerekre?

Figyelt kérdés

Megérkezett a rendszeres gyermekvédelmi utalvány, 5800.- értékben. A DM nem fogadja el, ott pedig pontokkal 1300 Ft-al olcsóbban tudnám venni a tejitalt(1200g).az ABC -kben meg nincs ilyen kedvezmény, sőt magasabb is az ára.

De vonatkoztathatnám pelenkára is..a dm-ben 2500 ft-al kapnám olcsobban most pl a nagykiszereléses liberot..

Vagy az egészer krumplira meg tojásra "pazaroljam"?amiket amúgy is kiprésel az ember a szegénységben?

2016. aug. 24. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
húsra szavazok én is,meg a gyümölcsre,zöldségre
2016. aug. 24. 13:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg ekkora fejtörést okoz 5800 ft elköltése?
2016. aug. 24. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem azt a részt, hogy amiket úgyis kiprésel az ember. Ha úgyis ki tudod préselni, akkor az a pénz megvan, csak okosabban kell beosztani. Egyértelmű, hogy nem venném meg drágábban sem a tejitalt sem a pelenkát. De az is biztos, hogy elkezdeném írni, hogy mire megy el a pénz, hogy ne úgy kelljen kipréselni az ételre valót.
2016. aug. 24. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, nincsen egyáltalán 5800Ft-od készpénzben... Ez így azért bonyolítja...

Ha lenne, az lenne a jó megoldás, hogy elköltöd az utalványt a boltban akármire, tartós élelmiszerre, húsra a fagyasztóba, 15 kiló szárazbabra vagy tudomisén, a tejitalt meg megveszed pontokkal a DM-ben.

De ha ez nem fér bele, akkor pontozzon csak le a sok megmondó, de akkor lehet, hogy megvenném a drágább tejet meg pelenkát belőle, és elköltenék 500 forintot krumplira.

Szebb időket kívánok neked, amikor ilyen kérdések nem fognak foglalkoztatni...!

2016. aug. 24. 13:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én arra szavazok, hogy az utalványból vegyetek olyan élelmiszereket, amiket amúgy használni szoktatok, pl cukor, liszt, mert ezek elállnak, hús is a fagyóban, tészta esetleg...a pelust meg a tejitalt meg vedd meg a dm-ben. Ha kiszámolod, így még mindig jobban jöttök ki, mert több élelmiszert tudsz venni belőle, mintha megvennéd az utalványon a babadolgokat. Esetleg nincs nálatok nagyobb bolt, tesco pl ahol még olcsóbban jönnél ki mint a helyi ABC-ben?
2016. aug. 24. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Vegyel rajta konyvet, pl. Ablak-Zsiraf. Maradando.

Esetleg zoknit, alsonemut a Tescoban.

2016. aug. 25. 18:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Élelmiszert úgy alapvetően nem vásároltok 5800 forint értékben? Mert akkor tök egyszerű, bevásárláskor ezt az összeget utalványban fizeted, kp-ban meg ennyivel többed marad, azzal meg majd fizetsz a dm-ben. Nem tudom, minek ezt túlbonyolítani.
2016. aug. 26. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!