A te gyereked mennyire Apás? És te mennyire vagy féltékeny hogy "Apaszerelem" van? Mennyi idős gyermeked?
Az én kislányom nagyoooon apás! Rengeteg Felkiáltó jellel:)
Imádja csak rajta lógna egész álló nap. A párom itthon dolgozik így még csak az sem jöhet szóba hogy olyan hű de keveset látja és mégis!
Mikor pl megyünk a mamáho érte ha ott tölt pár órát akkor megállunk legugolunk és gondolhatod, hogy nem hozzám szalad oda:)
Féltékeny Soha nem voltam. Viszont már sírtam, hogy engem nem szeret s biztos valamit nagyon rosszul csinálok!
De nem hiszem, hogy rosszat csinálok. Egyszerűen a lányok tényleg rohadt apásak.. Na de ennyire? :)
Óriási "szerelem" van köztük és én ezt imádom! Imádom, hogy így Imádják egymást:)
Anno első mondatom az volt, hogy "Apa nincs?" (nem volt otthon).
Bakker, lányomé pontosan ugyanez volt.
Engem nem zavar, sőt, örülök, hogy ennyire jól kijönnek. Azon kicsit röhögök a markomba, hogy a terhesség alatt a férjem mantrázta, hogy nincs egy ágyban altatás. Első házassága alatt 12 évesen is köztük aludt a lányuk. Mondtam, hogy oké, én is így tervezem, kivéve, ha nagyon beteg és jobb megfigyelni.
No, mi külön alszunk, mert úgy horkol, mintha egy maroknyi anyacsavart tennének egy mixerbe. Na, na, ki szoktatta maga mellé a lányunkat? Az apja. Most meg morog, hogy minden éjjel 2-3 között fel kell kelni és kihozni a kisasszonyt, mert vele akar aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!