I4 eves lanyom nagyon erzekeny, siros, feltekeny, mit lehet tenni?
Kicsit meglepett a 14 év :D
4 éves kislány, kinövi idővel. A saját sminked eldugod előle, neki meg nem veszel. Vagy ha veszel is, mond el neki, hogy valóban egy bányarém lesz,főleg az olcsó kínai sz*roktól...
A sajátjaidat rakd el oda, ahol nem találhatja meg, neki pedig ne vegyél többet, mondogasd neki azt, hogy ő így szép, ahogy van, nem kell ahhoz smink vagy szép ruha, hogy ő csinos kislány legyen, lehet hogy több dícsérettől majd átmegy rajta ez a viselkedés. :) A fontos hogy akkor dícsérd a külsejét, amikor nem visel sminket.
A saját sminkjeit használja nyugodtan, de próbáld úgy intézni hogy a lehető legkevesebbszer használja.
Ennek ellenére én azért a helyedben rákérdeznék valami nevelő tanácsadó/pszichológusnál plusz tippekért, mert nekem is van kislányom, volt ilyen sminkmániája, de nem fakadt sírva azon, ha az édesanyját (vagyis engem) dícsért meg valaki, vagy meglátott egy szép lányt/nőt és meg akarta volna öletni a malacával, tehát nem volt féltékeny másokra; csak néha megkért hogy rúzsozzam őt ki vagy fessem ki a szemhéját kékre, ahogy én szoktam az enyémet, meg néha felvette a cipőimet, de ezt kinőtte hamar, utána jött az unikornis-mánia :)
Online is van ilyen lehetőség és pénzbe sem kerül, mégis lehet hogy tud olyan tanácsot adni, ami itt a gyk válaszolóknak nem jut eszébe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!