Miért nem beszél?

Figyelt kérdés
2és fèl èvesem nem beszél csak szavakat mond,azokat is 2-3hete kezdte el.előtte pàr szòt mondott csak.mi lehet az oka,hogy még csak szavakat mond és nem beszél rendesen?(lehet vmi pszhisék oka?
2016. jún. 5. 08:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) vàrok egy kis időt addig szétnézek neten hol lehet ilyenben szakembert talàlni mi felénk.engem kicsit idegesít a dolog hisz nem tudja mondani amit szeretne és ő is ideges lesz e miatt..remélem nincs baj csak lassan érő tìpus.
2016. jún. 6. 07:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem várnék. Nálunk magánúton ezzel senki nem foglalkozik a közelben, a pedagógiai szakszolgalathoz pedig protekcióval is két hónap volt időpontot kapni. Nyáron amugyis lassabban megy, ősszel pedig az iskolasokkal foglalkoznak, az ilyen problémát hátrébb sorolják. Ha látod rajta, hogy idegesíti, bántja, akkor végképp nem értem, hogy miért várnál. A pedagógiai szakszolgalathoz még beutaló sem kell, csak bemész elmondod, hogy mi a gond és elmondják, hogy hogyan tudsz időpontot kérni.
2016. jún. 6. 09:19
 13/14 anonim válasza:
Albert Einstein 6 évesen tanult meg. ;)
2016. jún. 21. 20:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Azóta beszél megállás nélkül :) de még le vagyunk maradva kicsit.
2016. nov. 22. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!