Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ha egy 2 éves kisgyer...

Normális ha egy 2 éves kisgyerek beszél álmában?

Figyelt kérdés
Lányom 3 napja beszèl àlmàban. Szinte egèsz èjjel. Addig nem hagyja abba amìg meg nem nyugratom de akkor sem èbred fel. Ilyeneket mond hogy kèpeket (kèpeket akar nèzegetni) kabàtot felvenni, nem vegyok èhes, èhes vagyok. Normàlis ez?
2015. nov. 27. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Nővérem elég sokáig alvajáró volt, most már mérséklődött simán alva beszélésre néha-néha.

Általános iskola és gimi alatt volt a legdurvább, volt hogy a hátára vette a takaróját, mintha táska lenne és elindult iskolába. Anyáék fordították vissza az ajtóból.

Volt hogy kávét főzött, de egyszer arra is felkelt, hogy épp iszik a csapból.

Normálisnak épp nem mondanám, de elég sok emberrel megesik.

2015. nov. 27. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy normális!:)

A kisfiam még fel is ült az ágyba és elmondta, amit gondolt, aztán visszafeküdt és aludt tovább.

Valószínűleg éberen álmodik, azért beszél közben.

Amúgy a férjem 32 éves és néha ő is szokott, olyankor jókat mulatok rajta!:)

2015. nov. 27. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
A három éves fiam mászkál. Ajtót rázza, ki akar menni sétálni. Nincs egy nyugodt éjszakám sem, mert éjfél után elindul.
2015. nov. 27. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem is tudom már hol olvastam h 2-3 éves kor körül kezdenek el rendes álmokat látni a gyerekek. Ezzel magyarázzák hogy ilyenkor kezdenek kialakulni a szörny van az ágyam alatt és hasonlók.

Szóval nyugodj meg, a kislányod csak szépen a nagykönyv szerint fejlődik épp:)

2015. nov. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!