Mesélnél egykori óvodás szerelme (i) dről, az élményről? Vagy gyermekedéről?
Saját, egykori élmény is érdekel, de ha van gyereked és kedved hozzá, hogy az ő élményéről (is) mesélj, azt is szívesen olvasom.
Érdekel az is, mit csináltatok szerelmesen, mások mit gondoltak erről szerintetek, pl gyerek pajtásaitok, vagy pl a pedagógusok, szülők.
Az különösen érdekel, lelkileg hogyan élted meg, vagy gyermeked esetén milyen lelki változást észleltél rajta, pl szelídebb / energikusabb lett, szomorúbb, vidámabb, stb.
Nemeteket, légyszi, adjátok meg, és azt is, hány évesen voltál szerelmes ovis / bölcsis korodban, avagy a gyermeked nemét, és hogy mennyi idős (volt akkor).
Akibe szerelmes voltál, vagy szerelmes (volt) a gyermeked, annak életkora is érdekes lehet.
Köszi.
Köszönöm,
hogy megosztottad élményed!
Igen, ovis korban a nemek különbsége nagyon izgatja a kisgyermekeket, ez életkori sajátosság, gyakori, és szükséges, természetes velejárója a fejlődésnek.
Persze ha jól esik, bárki kiírhatja magából e testi vonatkozásokat, mint az első hozzászóló is, vagy más hasonló emlékét.
De az érzelmi vetület ami egyénibb, és ami különösen érdekelne.
Tisztelettel köszönöm a leírásodat, örültem, h olvashattam egy saját megélést, emléket. :)
Aki szeretné megosztani a saját, vagy gyermeke élményét, szívesen olvasok ilyenről továbbra is.
Ez azért nem túl gyakori... Az élet tud érdekes dolgokat produkálni. :)
Köszi h megosztottad velem. :)
Hatéves lányom momentán Balikóba szerelmes, ez az abszolút biztonságos kapcsolat (gy.k.: Balikó egy regényhős).
Középsős korában volt egy hatalmas szerelme, többször is kézenfogva üldögélve találtam őket délután az udvaron. Biztos sokan irigykedtek rá, mert tényleg nagyon szép kisfiú. Na nem mintha alányom csúnya lenne, nem véletlenül őt választotta a fiúcska :)
Amúgy egy-két hónapja előadta a lányom, hogy éjjel volt az esküvője és feleségül ment Ruminihez, szóval nem is értem pontosan, hogy ez a Balikó-dolog akkor végül is házasságtörés vagy csak plátói a vonzalom... Szerelmes leveleket is ír egyébként, úgyhogy elég bevállalós szerintem.
Ez nagyon aranyos! :)
És kihez ír szerelmes leveleket? Mikor kinek? Balikónak?
Értem.
Most már kíváncsi lettem, milyen meséről van szó... Rákerestem Balikóra mint mese, de nem leltem. Van kedved linkelni erről?
És a Rumini? Egy másik mese szereplője?
Óvodában volt egy szőke kisfiú, amikor délutáni alvás volt, elővették a kinyitható ágyakat, és fejtől-lábtól feküdtünk. Mindig a mellettem lévő ágyat kapta (szerintem a névsorban egymás mellett voltunk és azért), és végig kézen fogva feküdtünk. Az összes csoportképen egymás mellett ülünk/állunk. Mindig meg akartam látogatni, az akkor lakcímét még mindig tudom fejből, habár sosem jártam arra. Anyámék teljesen odavoltak, állandó téma volt otthon, hogy majd elvesz feleségül. Aztán persze nem így lett, nem is láttam azóta. Egyszer rákerestem facebookon, hááát már nem hasonlít arra a cuki kisgyerekre egyáltalán :D
Mi nem mutogattuk magunkat egymásnak, nem is kellett, mert pl. amikor nyáron engedtek vizet a medencébe (még lehetett ilyet is, régi szép idők), akkor az óvónéni elővette azt a dobozt, amiben a fürdőbugyikat tárolták (sima bugyi, ráhímezve mindenkinek a jele), és szépen mindenki meztelenül állt sorba érte, volt amikor az udvar közepén. Meg még voltak hasonló dolgok.
Annyira emlékszem, hogy valaki azt mondta, hogy aki fiúnak született abból később, mire felnő lány lesz, aki pedig lánynak, abból fiú. És ezt 100%-ban el is hittem, folyamatosan azt figyeltem mikor nő már ki a fütykösöm...Ez már nem a kérdéshez kapcsolódik, csak az ovis emlékeimmel együtt ez is eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!