Akik kisgyerek mellett dolgoznak, hogy oldják meg a sok beteghiányzást, szünetet stb?
Mi a férjemmel úgy oldjuk meg, h én 6-2-ig dolgozok ő meg déltől este 9-ig.
Ha beteg a gyerek, akkor itthon van vele a férjem fél 12-ig aztán jön 3 órát bébiszitter és fél3kor én átveszem.
Nem szültem volna a férjemnek kettőt, ha semmit se segít meg csak felidegesítik a gyerekek. Te is ugyanúgy dolgozol, nehogy már csak ő lehessen fáradt...
Nálatok az kéne, h este ő vacsiztatja, altatja a gyerekeket és akkor mondjuk este 6-10-ig meg tudsz csinálni egy 4 órás munkát.
Ha hajnalban egyszerre keltek ez így jogos, csak akkor szólhat valamit, ha ő hajnalban kel te meg 8-ig alszol.
A gyerekek immunrendszeret lehetne erositeni.
En Skandinaviaban lakom, itt a gyerekeket mar kiskorban hozzaszoktatjak a hideghez, az oviban -10 fokban is kint alszanak !!!
Otthon meg meg az ujszulottet nyaron sem viszik ki hetekig, nehogy erje egy kis szello,aztan meg 5 harisnyaba oltoztetik telen.
Erdekes, erre nem is betegek a gyerekek annyit!
Fül-orr-gégészet? Érdemes a mandulákat megnézetni.
Ennyi betegséggel úgy, hogy a férjedre nem számíthatsz, sehogy. Még ha extra toleráns is a munkahelyed, havi 2-3 hét táppénz rengeteg. Aztán erre jönnek a szünetek, nevelésmentes napok, előbb kell a gyerekekért menni stb.
Ismerőseim, akik hasonló cipőben vannak, úgy oldották meg, hogy mindketten olyan munkahelyet kerestek, ahol 2 műszak van, közel van mindkettőjüknek a lakáshoz, és váltják egymást otthon.
Nálunk csak egy gyerek van, de a feleségem emiatt 4-5 órában takarítani jár 3-4x egy héten csládokhoz, és így megoldható, ha otthon kell maradni a gyerekkel, vagy csak néhány órára kell találni valakit. 3-4 évesen nekünk is sokat volt beteg a gyerek, aztán 5 évesen szerencsére már szinte semmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!