Akik kisgyerek mellett dolgoznak, hogy oldják meg a sok beteghiányzást, szünetet stb?
oviba nincs igazán szünet ,lányom csak a tényleges zárásokkor marad otthon ősszi szünetben is ment nyári szünetben is ment az óviba csak az 1 hónapos nyári leálláskor volt otthon .és téli szünetben lesz itthon .
viszont jó lenne ha immunerősitöt adnál a gyerekeidnek illetve elmenétek egy immunologushoz is kivizsgáltatni hogy miért vagytok ilyen beztegesek
van még 2 fiam azok voltak ilyen betegesek és őket immunologushoz is elvitem hogy miért ilyen betegesek ahol kiderült hogy tejesen lenulázták az immunrendszerüket a sok betegeskedésel ,igy immunerősitő vitamint kellet szedjenek hogy feltöltödjenek a vas és egyébb vitamin raktáraik utána már kevesebbet voltak betegek ,most nagynak már nem betegek egyátalán .
A 13-as megírná, milyen immunerősítőt szedtek? Az a baj, hogy rengeteg "csodaszer" van a piacon és mindenki másra esküszik.
a kérdésre válaszolva, pedig nekem sajnos nem sikerült megoldanom. Egy 3 évesem van. Fél évet dolgoz'gattam :( és elküldtek. Igazából teljesen jogos volt, még felháborodni sem tudtam, pedig az egész család ugrasztva volt. A nagyi és az apuka is sokat volt itthon, én csak akkor, ha nagyon beteg vagy lázas volt.
1. Meg kell erősítenek az immunrendszeretek, igen, a tiédet is! Nekünk a anno a Protexin probiotikum nagyon bevált, kúraszerűen alkalmaztuk a gyerekorvos tanácsára, ill. az Immunotrofina szirup is nagyon jót tett a kicsinek, aki alig volt beteg a bölcsiben, kérdezgettek is a szülők és a gondozók, hogy miért :)
2. Segítségre lesz szükséged, egyedül képtelenség mindent megoldani. A llegkézenfekvőbb a férjed lenne, hiszen ugyanannyira a szülője a gyerekeiteknek, mint te, tehát az, hogy ő pihenni jár haza, azért nagyon gáz! Ha te dolgozni fogsz, te is pihenni szeretnél utána, akkor ki lsz a gyerekekkel?
3. Tul.képpen azért maradnál otthon, hogy "hátha" betegek lesznek a gyerekek? Ez nagyon gáz! A legtöbben elkényelmesednek és utána már vissza sem mennek dolgozni, csak panaszkodnak, hogy nincs elég pénzük... Nálunk az ovi és a suli teele van ilyen anyukákkal, akik mindig kihangsúlyozzák, hogy ők csak azért nem dolgoznak, mert nincs hol...
4. Minél hosszabb ideig vagy távol, annál nehezebb lesz az újrakezdés.
5. Képes lennél a férjed vállára tenni az egész család eltartását? 4 fő élete függjön 1 embertől? És ha vele történik valami neadjisten? Akkor mit teszel?
A betegségeknek sokszor lelki oka is van, nézz utána neten, pl.:
Én (feleség) minden másnap hajnali 4től este 10ig dolgom; fél 11re érek haza.
Másnapom így szabad.
A férjem akkor megy dolgozni,amikor én szabadnapos vagyok,de ő nem egész nap melózik szerencsére.
Másképp nem tudjuk megoldani,nagyszülők messzire laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!