Kisgyerek mellett milyen munkaidőben és beosztásban dolgozol? Össze tudod egyeztetni a munkát a gyerekkel?
4 éves a kislányom, tavaly szeptember óta ovis.
A régi munkahelyemre mentem vissza, 8-16 óráig tart a munkaidőm. Gazdasági ügyintéző vagyok, közalkalmazottként dolgozom. Ha én viszem, akkor 7-re megyünk az oviba és én is beérek 8 előtt, délután 4 körül az apja hozza el. Ha az apja viszi, mert szabadnapos, akkor 8 körül viszi, 4 körül megy érte.
Ha tetszik, ha nem, össze kellett egyeztetnem :-). Fél 5 után érek haza, 2 naponta főzök, hogy legyen meleg ebéd, fárasztó, de mi akartuk a gyereket. Nem vállalnék 3 műszakos munkarendet, de ez nálam nem is volt opció, mert soha nem dolgoztam 3 műszakban és nem is olyan végzettségem van.
Itt csak olyanok fognak válaszolni akiknek álom-munkahelyük van álom-munkaidővel...
Te kérdező?
ismerősömnek 9-18 -ig van munkaidő, reggel még be tudja vinni iskolába a gyereket, du soha nem tud érte menni, csak ha szabin van, mindig nagyi, vagy testvére megy érte,a gyereknek külön örömteli meglepetés, ha anya várja a kapuban..
mellette még szombaton is dolgozik du 1-ig
ő is dolgozott már több műszakban (vendéglátózott)abba kellett hagynia, nem tudta egyeztetni
Nekem majd munkahelyet kell váltanom emiatt, ha ovira kerül a sor! :(
Fél 7-kor kellene indulnom reggel, és 7-nél előbb nem érnék az ovihoz! Bank (háttérműveleti oszt.)! Apa még reggel el tudná vinni, de este mégkésőbb ér haza! Nagyszülők messze! Sajnos ez van! Olyat kell találnom ahol 4-ig van a munkaidő! Nem lesz egyszerű! :/
2! Az én válaszom alapján szűrted ezt le? Közel sem álomállás, de bocs, hogy nem dolgozom 6-18 ig. Gondolom nem vagy tisztában azzal, hogy mennyit keres egy közalkalmazott. Te mit dolgozol, mert arról nem írtál.
1.voltam
Én oda mentem vissza,ahonnan szülni mentem.12 óràzok,egyik nap 06.30-18.45-ig,màsnap 18.30-06.45-ig.
Aztán két szabadnapom van.Nekem ez tökéletes,amíg a gyerek oviban van,mindent meg tudok csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!