Nem kène màr tobbet beszèlnie?
Figyelt kérdés
Kisfiam 17 honapos.Azon kivul ,hogy apa nem mondd semmit...a testvèrèt Annànak hivjak mèg talàn ot szolongtaja ugy hogy AAAAAAAAAAAA
Anaaaaaaaaaaaaaa
2011. máj. 25. 14:55
1/5 anonim válasza:
nem. fiúk átlagban 2,5 évesen kezdenek beszélni. 3 év alatt meg semmiylen szakember nem is fogllakozik a nem beszéléssel. sztem a 17 hónapos kisfiúk 90%-a ennél többet nem mond mint a tied.
2/5 anonim válasza:
Ne izgulj! Nincs elkésve. Egyrészt fiú, másrészt még kicsi is hozzá.
3/5 anonim válasza:
16 honapos fiam is csak 3 szot mond: bu=busz, aja=anya, aal=el. De ezeket is eleg ritkan mondja, inkabb csak gagyaraszik, kiabal. Ne aggodj. En is tettem fel hasonlo kerdest. :-)
4/5 anonim válasza:
Az én fiam 20 hónapos.Mondott szavai:baba,mama,apa,ama(anya)te,ne,papa.
Ezen kívül semmi.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a vàlaszokat...csak megijedtem mert kozèpfulgyulladàsa volt+felszakadt a dobhàrtyàja is mindkèt oldalt...
remèlem nem romlott a hallàsa
2011. máj. 25. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!