Szerintetek fontos, hogy a szülő intim viszonyban legyen a gyerekkel?
értem, engem gyerekkoromban sokat csikizett egy idős bácsi és imádtam, mindig kértem hogy csinálja, mert olyan izgi volt, lényegében halálra csikizett minden elérhető helyen a nagy barnára sült görcsös kezével :D közben pedig ilyen érdekes szerintem jiddis nyelvű kifejezéseket is mondogatott, mint pl "dikhec a makhec, kokeresz a finodáresz"
meg ide vág még ez a versike is, ami az ilyen csikizésről, fogdosódásról szól, pl "fogd meg alulról azt is most, amivel flancol a kis kos"
Szerintem egy normális szülő gyerek kapcsolatban ezek egyértelmű dolgok.
Ez a megfogalmazás és részletesség viszont, ahogy írsz hát... ilyet nem is mond az ember, hogy intim kapcsolatban vagyok a gyermekemmel..még akkor sem, ha szótár szerint helyes. Másra használjuk.
És még ezt a videót sem érted. Ne haragudj, de szerintem vagy tök hülye vagy, vagy magad is molesztáló és itt keresel felmentést.
Nem kéne ezt valahol jelezni?
Igen, azt én is akartam írni, hogy az "intim viszony" kifejezést szerintem kifejezetten a szexuális kapcsolat szinonimájaként használjuk. A gyerekeinkkel nem vagyunk intim viszonyban, vagy ha igen, az már bűncselekmény. Persze, van olyan kifejezés is, hogy intimitás, és az már inkább lelki belsőséges viszonyt takar, nem testit.
Szerintem a megfelelő kifejezés, amit használnod kellene, a gyakori fizikai kontaktus. Az talán szakszerűbb.
És igen, a kislány a videóban éppen az intim viszonyt igyekszik elkerülni az apjával...
Figyelj, ha egy felnőtt ember nem érti miért bújik el az a kislány a videóban egy kis csiklandozás elől az tényleg beteg vagy gyerek (így érthető lenne az értetlenkedés)
Utánna pedig megkérdezi,hogy ugye mi is szoktunk a gyereket simogatni, csiklandozni. Szerintem ez nem normális. Ha pedig egy 11 éves kislány írta ki a kérdést jobb lenne, ha az anyukáját kérdezné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!