Normális az, ha cukrosabb ételek után (pl. : lekváros kenyér) magasra felmegy a vércukorszint?
Figyelt kérdés
Hét éves a kislányom. Tegnap lekváros kenyeret evett vacsorára, utána mérni kellett neki vércukorszintet, mert az apja cukorbeteg, és muszáj utánozni :) 13,4 volt neki, most vacsi előtt újra mértem, és 7,7. Mikor érdemes felkeresni az orvost? Azt tudom, hogy egy magas értékkel még nem foglalkoznak.2016. máj. 21. 18:04
11/12 anonim válasza:
Nem normális.Lekváros kenyér után kellett volna 7-8 között lenniea 13,4 iszonyú magas,és az éhgyomri 7,7 is.
12/12 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elviszem holnap, mert ma is magas volt neki. Most este vacsi után 15-öt mértem neki. :/
2016. máj. 22. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!