Mit adsz vacsorára másfél év körüli gyereknek, ami nem kenyér (és nem is főtt étel)?
Nálunk is azt, amit mi. De abból csak pár falatot eszik.
Milumil tejitalt kap lefekvés előtt, 2,5 dl. Igazából ez neki a vacsora.
Nálunk is mindent megeszik, amit mi: kenyér/zsemle/kifli vajjal, vajas-mézes, vajas-lekváros formában, kalács is ezekkel, szeret bármilyen saját sütésűt is,pl. gofri, palacsinta, gyümölcsös muffin, pogácsa, tejbegríz/rizs, rántotta, virsli, májkrémes kenyér, sonkás-vajas kenyér, bundás kenyér,sajtos kenyér vagy a főtt étel ebédről is jó (pl. sült husi kenyérrel, stb....csak változatosan)Mellé zöldségek, amiket szeret.
Lefekvéskor erre tejitalt kap még, kb. 1,5 dl-t.
Alszik is reggelig.:) Remélem tudsz választani ezekből.
Hát nem tudom, a tejbegríz vagy tejberizs vagy a virsli vagy a rántotta például főtt ételnek számít? Én a főtt ételeket részesítem előnyben a család táplálásában :) egy mákos tésztás összedobni vacsorára nem strapásabb, mint egy szendvicset. Minig úgy főzök, hogy legyen maradék is, amit utána elő lehet még kapni.
em ehet kenyeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!