2 évesem mindent a szájába vesz, megeszik. Meddig tart ez? Elegem van.
Figyelt kérdés
Egy percre nem lehet egyedül hagyni. A mai termés 2 katicabogár, 1 valamilyen bogár, 2 pitypang és egy marék homok. Ez csak a mai. Kiborultam már.
Bármit talál, mindent a szájába rak. Állandóan a nyomában kell lennem. Virágföld, homok, bogarak, kavics, a játékait is állandóan rágja. Meddig ,,normális'' ez? A szép szó nem használ, a hangos sem.
2016. máj. 6. 16:40
41/42 A kérdező kommentje:
El sem olvastam. Hát te nagyon kemény vagy.
Tehát. A gyerekem csak és kizárólag azért csinálja ezt, mert én a nagyon rossz anya kevés ideig szoptattam.
Persze leírtam, hogy miért, de erre nem reagáltál.
Nem azért csinálja, mert mondjuk jó móka neki, vagy mondjuk nagyon kíváncsi stb.
Nem kellene ennyire tudományosan nézni ám mindent.
Néha egyszerű magyarázata van a dolgoknak.
2016. jún. 9. 21:36
42/42 anonim válasza:
Én sem olvastam el, látom már régi. Az én fiam 2 éves és 2 hónapos, még szopik, de mindent szétrág, mintha folyton igényelné, hogy rágjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!