Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesem mindent a szájába...

2 évesem mindent a szájába vesz, megeszik. Meddig tart ez? Elegem van.

Figyelt kérdés

Egy percre nem lehet egyedül hagyni. A mai termés 2 katicabogár, 1 valamilyen bogár, 2 pitypang és egy marék homok. Ez csak a mai. Kiborultam már.

Bármit talál, mindent a szájába rak. Állandóan a nyomában kell lennem. Virágföld, homok, bogarak, kavics, a játékait is állandóan rágja. Meddig ,,normális'' ez? A szép szó nem használ, a hangos sem.

2016. máj. 6. 16:40
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hétfőn mennem kell a dokijához receptért, akkor említem neki. Eddig valahogy nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, csak mostanában kezdte befészkelni magát az agyamba a gondolat, hogy ez nem biztos, hogy jó dolog.

2016. máj. 6. 21:33
 12/42 Andi80018 ***** válasza:
55%
Az én fiam még a macskaalomba is bemászott pl. :-) Viszont tény, hogy ő cumizott, úgyhogy lehet van összefüggés.
2016. máj. 6. 21:37
 13/42 A kérdező kommentje:
A fiam is cumizik. Milyen összefüggésre gondolsz?
2016. máj. 6. 21:47
 14/42 anonim ***** válasza:
73%
Majd írd meg hogy mit mondott a dokid, kíváncsi vagyok
2016. máj. 6. 21:50
 15/42 Andi80018 ***** válasza:

Csak arra gondoltam, hogy ott vezeti le a fogzással kapcsolatos fájdalmat, egyéb nyugtalanságot. De akkor nem:-)

Én is kíváncsi vagyok, de szerintem nincs gáz.

2016. máj. 6. 21:52
 16/42 A kérdező kommentje:
Rendben, mindenképp megírom majd.
2016. máj. 6. 22:28
 17/42 anonim ***** válasza:

Azt próbáltad mar h azt a valamit, jo nem pont a kutya kakat, de mondjuk a bogarat, kavicsot elkéred tole amikor elkezdi a szájához emelni?

Nekem ez vált be a kisfiamnal.

2016. máj. 6. 22:53
 18/42 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, megpróbálom!

Őszintén szólva ez a pofon egyszerű dolog még nem jutott eszembe. Vagy kikapom a kezéből gyorsan,vagy ha már a szájában van akkor megpróbálom onnan kivadászni.

Az az igazság, hogy mindig pánikba esek. Főleg növényeknél. Fogalmam sincs melyik lehet mérgező. Ha ne adj' Isten baj lenne, azt se tudnám megmondani milyen növényt evett, mert a muskàtlin kívül kb egyiknek sem tudom a nevét.

2016. máj. 6. 23:50
 19/42 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nem az eredeti kérdésedre válaszolk, hanem csak az utolsó kommentedre reagálok.

Ha a gyerek valamilyen növénytöl rosszul lesz és nem tudod, mi az, akkor egy hajtást meg levelet szedj le és azt vidd el a gyerekkel együtt az orvoshoz. Ott meg tudják állapítani, hoyg az micsoda, mégha te nem is ismered.

2016. máj. 7. 20:27
 20/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!
2016. máj. 8. 07:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!